Skip to content

Houtpallets nodig voor jouw pelletkachel? Nu verkrijgbaar bij Pets&Co in Nederweert

Redactie
13 oktober 2023 | 16:00

Advertentie

Dierenspeciaalzaak Pets&Co aan de Geenestraat in Nederweert is inmiddels een bekend adres voor alle dierenbenodigdheden voor jouw huisdier. Naast een ruime winkel met dierenbenodigdheden, een “wassalon” waar je zelf jouw hond kunt wassen en een geheel verzorgde “trimsalon”, is het assortiment onlangs uitgebreid met het verkopen van houtpellets voor gebruik in pelletkachels.

Pets&Co

Door de stijgende energieprijzen van de afgelopen jaren zijn het aantal pelletkachels in de omgeving fors toegenomen, alleen voor het verkrijgen van de benodigde brandstof, oftewel houtpellets, waren er weinig verkooppunten dicht bij huis. Hierdoor heeft Pets&Co Nederweert besloten het assortiment uit te breiden.

Wohl und Warm Premium-kwaliteit houtpellets
Zoals bij vele andere producten zijn er ook bij houtpellets vele soorten en kwaliteitsverschillen. Pets&Co Nederweert verkoopt houtpellets van ‘Wohl und Warm’ geproduceerd in Duitsland en naar de strenge kwaliteitsnormen van Duitsland. Wohl und warm houtpellets voldoen niet alleen aan de voorgeschreven kwaliteitsvoorschriften volgens DINplus en ENplusA1, maar overtreffen deze zelfs op het gebied van de belangrijkste kwaliteitskenmerken. Daarnaast zijn de grondstoffen voor deze pellets uitsluitend afkomstig van duurzaam beheerd hout. Hierdoor mogen Wohl und Warm pellets het PEFC-keurmerk dragen.

Wat dit voor jou betekent:

  • 100% Naaldhout
  • Vrij van toevoegingen zoals lijmresten
  • Schonere verbranding, laag asgehalte.
  • Minder onderhoud
  • Langere levensduur van uw pelletkachel

Om ervoor te zorgen dat alleen vers, onbehandeld naaldhout uit duurzaam beheerde bossen in de pelletproductie van Wohl und Warm terechtkomt, wordt er bij het selecteren van grondstoffen gelet op de beste kwaliteit en onberispelijke herkomst. Er worden geen bomen gekapt voor de productie van de Wohl und Warm pellets. Ze zijn gemaakt van zaagsel, een bijproduct in zagerijen. De grondstoffen worden betrokken van Duitse zagerijen die zich in de omgeving van de productielocaties bevinden.

Heb je houtpellets nodig?
Vanuit de winkel, met ruime parkeermogelijkheid aan voorzijde en achterzijde (tegenover Jumbo supermarkt), is het afhalen van losse zakken houtpellets een kleine moeite (grotere aantallen kunnen eventueel ook thuisbezorgd worden). Heb je thuis voldoende opslagruimte en wil je een halve of hele pallet met houtpellets in voorraad hebben staan, dan wordt deze gratis (binnen 15km van Nederweert) bij je thuis bezorgd.

Pets&Co Nederweert biedt warmte en comfort voor jouzelf en jouw huisdier(en). 

Voor vragen of bestellen, neem vrijblijvend contact op met Pets&Co Nederweert:
Geenestraat 8
6031 VR Nederweert
Tel: 0495-500 391
Whatsapp: 06-1084 4610
E-mail: nederweert@petsenco.com


Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie