Skip to content

Vier het najaar ‘saame’ Bi-j Siem

Redactie
17 oktober 2023 | 19:00

Advertentie

Vier het najaar ‘saame’ Bi-j Siem. Met een nieuwe kaart, de start van het wildseizoen en later in het jaar de feestdagen.

Bi-j Siem

Nieuwe kaart
Het herfstseizoen is culinair gezien het mooiste seizoen van het jaar. Vanaf zaterdag 21 oktober kun je Bi-j Siem genieten van de nieuwe kaart en de bijbehorende bordspecials. Vrijdag 20 oktober a.s. kun je al vast voorproeven. Bi-j Siem serveert dan een 6-gangen gerechtenparade voor slechts € 54,50. Met het bijpassende wijnarrangement à € 34,50 maak je jouw avond compleet. Laat je ‘saame’ verrassen door de keukenbrigade.

Verder serveert Bi-j Siem elke woensdag t/m vrijdag het “Menuutje van de Chef’, een scherp geprijsd 3-gangen keuzemenu, voor slechts € 29,50. En in de komende maanden, oktober en november, kun je ook nog elk weekend genieten van de ‘Mosseldriedaagse’. Een pannetje vol heerlijke Zeeuwse mosselen voor slechts € 25,75 incl. sausjes en frietjes. Dit jaar is de mosselkwaliteit weer top! Kom dus gezellig ‘saame’ tafelen en genieten van het ruime aanbod.

Wildseizoen
Ook dit jaar wordt Bi-j Siem weer wild! Vanaf zaterdag 21 oktober is er vers wild in huis, zoals haas, wildzwijn en ree. De basis voor mooie traditionele wildgerechten. Op de wijnkaart vind je prachtige bijpassende wijnen. Ben je wildliefhebber? Dan kun je vrijdag 10 november in jouw agenda omcirkelen voor de jaarlijkse wildavond. Bi-j Siem serveert een prachtig 5 gangen wildmenu voor € 59,50 per couvert. Bi-j Siem ontvant je graag tussen 18.30 en 19.00 uur. Reserveer via de website o.v.v. ‘Wildmenu’ of bel via 0495 622001.

Feestdagen
Het lijkt misschien nog ver weg, maar de feestdagen komen er in rap tempo aan. Hopelijk kun je dit jaar weer ‘saame’ Bi-j Siem aanschuiven voor een mooie kerstdis. Zowel op Eerste als Tweede Kerstdag serveert Bi-j Siem zowel in de middag als in de avond een zeer uitgebreid 4-gangen Kerstbuffet. Je hoeft niet bang te zijn voor lange ongezellige rijen bij het buffet. Je wordt per tafel uitgenodigd om naar het buffet te gaan zodat je bij iedere gang gezellig ‘saame’ kunt tafelen. De ontvangst is op beide dagen voor de middagsessie tussen 11.30 en 12.00 uur en voor de avondsessie tussen 18.00 en 18.30 uur.

Voor volwassenen en jeugd vanaf 13 jaar wordt er in buffetvorm een 4 gangen arrangement voor € 44,50 geserveerd. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een arrangement voor € 21.50. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. De samenstelling van het Kerstbuffet komt zo snel mogelijk online. Zaterdag 24 december is Bi-j Siem de hele dag gesloten. Je kunt nu al jouw kerstarrangement reserveren via de website, of bel 0495 622001.

Het team van Bi-j Siem is ook dit herfstseizoen weer klaar om je te ontvangen voor een heerlijk avondje ‘saame’ uit. Tot Siems!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie