Skip to content

Levend standbeeldenfestival tijdens koopzondag Weert

Redactie
18 oktober 2023 | 11:00

Advertentie

Op koopzondag 29 oktober staat de binnenstad ‘even stil’ bij een nieuwe feestelijke activiteit. BIZ Ondernemers presenteert dan een Levend standbeeldenfestival.

Standbeeldenfestival

Verspreid over straten en pleinen heten tal van kleurrijke en bijzondere standbeelden bezoekers van harte welkom. Zo komt winkelend publiek oog in oog te staan met niemand minder dan de Graaf van Horne en kun je een knipoogje verwachten van Diabelle, het charistmatische verre nichtje van de duivel. Een overzicht van alle standbeelden is te vinden op www.deplusvanweert.nl.

Een bezoek aan de stad is voor de hele familie de moeite waard. Een rondgang langs de creatieve en interactieve levende standbeelden valt perfect te combineren met feestelijk funshoppen en een heerlijke lunch of stukje Weerter vlaai. Het evenement wordt gepresenteerd door BIZ Ondernemers, de hernieuwde samenwerkende van trotse lokale ondernemers in de binnenstad, als cadeautje voor winkelend publiek.

Extra kinderactiviteiten
Benieuwd hoe het is om zelf een levend standbeeld te zijn? Speciaal voor kinderen is er op de Nieuwe Markt een hoekje ingericht waar zij een outfit op maat kunnen passen en met de tips van de excentrieke kunstenaar aldaar de sokkel kunnen betreden. Ideaal voor een mooie pose en toffe foto.

Vanaf diezelfde locatie kunnen enthousiastelingen een spelkaart ophalen. Wie alle letters bij de levende standbeelden vind en in de juiste volgorde zet, maakt na het inleveren van de kaart met het goede antwoord kans op het winnen van een heerlijke vlaai.

Koopzondag
Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de gehele stad, uitgezonderd parkeerlocaties met een slagboom. De volgende koopzondag vindt plaats op 26 november en staat in het teken van een Pepernoten Party.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie