Skip to content

Bart Vennekens en Gunther Hermans Winnaars Nederlandse Kampioenschappen Dynamictennis

Redactie
20 oktober 2023 | 15:00

Advertentie

Foto van de trotse winnaars Bart Vennekens en Gunther Hermans

Op zaterdag 7 oktober 2023 schitterden twee dynamische tennissterren van D.T.1999 Nederweert op de Nederlandse kampioenschappen Dynamic tennis dubbel Klasse B in Veenendaal. Bart Vennekens en Gunther Hermans, beide leden van D.T.1999 Nederweert, hebben niet alleen de finale bereikt, maar ook met succes de titel van Nederlandse Kampioenen dubbel in de Klasse B gewonnen.

Dynamictennis Nederweert

In een spannende eindstrijd toonden Bart en Gunther hun ongeëvenaarde dynamictennisvaardigheden. Ze versloegen hun tegenstanders en veroverden daarmee de felbegeerde titel. Als vereniging zijn ze buitengewoon trots op deze geweldige prestatie!

Dynamictennis
Het bestuur van D.T. 1999 wil graag deze gelegenheid aangrijpen om de sport ‘Dynamictennis‘ onder de aandacht te brengen. Sport biedt talloze voordelen voor je gezondheid, sociale contacten, mentale welzijn, gezelligheid en ontspanning. Dynamictennis is een moderne racketsport die geschikt is voor jong en oud, zowel dames als heren. Het combineert de beste elementen van tafeltennis, lawntennis en badminton tot een dynamische en boeiende sport. Dynamictennis is licht en verrassend dynamisch, volgens de regels van tafeltennis, gespeeld met superlicht materiaal op een badmintonveld met het net op tennishoogte. Het is een sport met een zeer lage blessuregevoeligheid, gemakkelijk te leren en geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Dus, als je geïnteresseerd bent in sport en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, overweeg dan zeker Dynamictennis. Sport is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je algehele welzijn!

Wil je meer weten of wil je Dynamictennis eens uitproberen?
Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met een van de bestuursleden. “We verwelkomen je graag bij onze vereniging om samen van deze geweldige sport te genieten. Tot ziens in het Sportcentrum De bengele in Nederweert“.

Meer informatie vind je op www.dt1999.nl.

Voorzitter: T. Reijnders  06-23535312
Secretaris: J. Looijen 06-44518181
Penningmeester: Petra v. Gog  06-55334730

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Boxing-Nederweert boksgala aankondiging-1
Voor het eerst in Nederweert
1 oktober 2024 | 19:30
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00
20240822-In-de-sportlight-Daisy-Schroyen-
10 vragen aan
1 oktober 2024 | 18:30
Screenshot
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
1 oktober 2024 | 17:00

Advertentie