Skip to content

Try-out voor buuttereedners | Buutte avond in Nederweert

Redactie
21 oktober 2023 | 10:00

Advertentie

Het is inmiddels een traditie in de aanloop naar het vastelaovendj seizoen. Voor de 15e keer organiseert Vastelaovendjvereiniging De Pinmaekers uit Nederweert een try-out voor buuttereedners. De avond wordt gehouden op zaterdag 4 november 2023 in de Pinnenhof in Nederweert.

De Pinmaekers

Zes buuttereedners en surprise act
Aan deze editie doen zes buuttereedners mee, waarvan er een aantal in de voorronde hebben gestaan en zelfs finalist zijn geworden van het Groot Limburgs buutte kampioenschap. Theo Nellen werd in 2020 Buutte kampioen en zal met zijn buut Ed de Vreejwilleger tot en met de bezoekers weer flink laten lachen. Ook Bas van Neer werd in 2019 buutte kampioen en zal zijn nieuwe buut De waereld 2.0 ten gehore brengen. Naast de twee oud kampioenen zal buuttereedner Ruud Heijmans zijn buut Ut äöverveel mich op de bühne brengen. Natuurlijk mag Ton Laeven met zijn buut D’r Wietsieje niet ontbreken. Rob Princen zal zijn gloednieuwe buut Joep van de ziekeomroep brengen en Nils Naus geeft acte de préséance met zijn buut Ut kan raar loupe.

Surprise act
Tijdens de avond zal er nog een prachtige surprise act worden gepresenteerd.

Beoordeling
Na de optredens wordt er een beoordeling gegeven in de vorm van tips en tops door Will Knapen (Wullemke), Peter Stultiens en Birgit op de Laak. De presentatie is in handen van René Knapen. Het wordt zeker weer een leuke avond vol plezier als voorbereiding op het nieuwe vastelaovundjseizoen.

De zaal gaat om 19.00 uur open en het programma start om 19.30 uur. De entree à contant bedraagt € 6,00. Er is geen voor verkoop. Voor meer informatie neem je een kijkje op de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie