Skip to content

Herinneringsconcert | Math Dirks en Creatura zingen Toon Hermans

22 oktober 2023 | 20:20

Dit jaar is er in het herinneringsconcert van Creatura uit Weert speciaal aandacht voor Toon Hermans. Het koor zingt samen met dirigent Math Dirks “Altijd zal ik van je houden”. Dit is eveneens de titel van het concert. Daarnaast zingt Math als solist “Als de liefde niet bestond” eveneens van Toon Hermans.

Herinneringsconcert

Tijdens dit concert wordt stilgestaan bij dierbaren die in je herinneringen blijven leven. Iedereen ontvangt bij binnenkomst een kaarsje. Deze kaarsjes zullen samen met de kaarsjes van de creatura-leden branden tijdens het concert.
Verder zullen sfeervolle koorwerken worden gezongen zoals ‘An Irish blessing’, ‘Cantilena’ en ‘Stay with me till the morning’. Voor de muzikale omlijsting zorgen pianist Toon Konings en fluitiste Iliana Bazelmans. Creatura staat onder directie van Math Dirks.

Het concert zal worden geopend met een toespraak van Raymond Vlecken, burgemeester van Weert. Verder zullen er korte overwegingen worden uitgesproken door uitvaartleidster bij Van Deursen Mascha Stultiens, Creatura-lid Carine Heijmans en broeder Gerard Heesterbeek ofm. De monumentale Paterskerk van Weert is het decor voor het herinneringsconcert “Altijd zal ik van je houden”. De aanvang is 19.00 uur. De toegang is gratis, inclusief koffie of thee na afloop. Naar verwachting duurt het concert een uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie