Skip to content

Getuigen gezocht: maar liefst 15 bijenkasten gestolen van Harrie Feijen uit Nederweert

Redactie
26 oktober 2023 | 12:20

Advertentie

Aan het begin van deze week werden de bijenkasten van de 86-jarige imker Harrie Feijen gestolen. Harrie, een inwoner van Nederweert, is imker in hart en nieren. Al vanaf zijn 6e is hij volop bezig met zijn grote hobby.

Harry Feijen

De diefstal vond in de nacht van 23 of 24 oktober plaats bij Princen Fruitbedrijf in Weert, waar de bijen van Harrie werden gehouden. Het lijkt erop dat de dieven hun weg vonden via de Begijnenpeelweg of de Trumpertweg/Trumpertsteeg. Vervolgens begaven ze zich door de appelboomgaard, waar ze de afrastering doorknipten om toegang te krijgen tot de bijenhal. Hier werden maar liefst 15 bijenkasten met bijenvolken gestolen.

Harrie Feijen en zijn familie doen een dringend beroep op getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van Trumpertweg of Kraanweg. Eventuele camerabeelden zouden van onschatbare waarde kunnen zijn voor het onderzoek. De bijenhal was namelijk niet zichtbaar vanaf de openbare weg, aangezien deze zich bevond in de fruitboomgaard.

De gestolen bijenkasten zien er momenteel iets anders uit dan op de foto, ze zijn onlangs volledig groen geschilderd. Mocht je iets hebben gezien of gehoord dat van belang kan zijn, neem dan contact op met de familie van Harry via Facebook.

Advertentie

1 Reactie

  1. Hallo Harry Feyen, omdat jij inmiddels 86 jr. bent is het mogelijk dat jij de broer bennt van wijlen Wim Feyen die helaas veel te vroeg is verongelukt??
    In de tijd van mijn in Nederweert doorgebrachte vroege jeugd was Wim Feyen van de Bredeweg 8, (zoon van aannemer Theuke Feyen) vanaf de kleuterschool mijn éérste vriend tot zijn overlijden. (in 1956??)
    Laat a.u.b.eens iets horen of dit juust is ja of nee.!!
    Met vriendelijke groet Gerard Coolen


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie