Skip to content

St. Maarten viering Budschop op vrijdag 10 november

Redactie
27 oktober 2023 | 20:00

Advertentie

Op vrijdag 10 november organiseert Jong Nederland Budschop in samenwerking met de basisschool Budschop en buurtvereniging St. Rochus weer het jaarlijkse St. Maartensfeest.

Jong Nederland Budschop

Anders dan andere jaren wordt er niet in de blokhut verzameld maar op een nieuwe locatie. Om 19.00 uur is iedereen welkom op de locatie van het St. Maartensvuur aan de Hoofstraat tegenover Van Nieuwenhoven. Iedereen komt hier op eigen gelegenheid naartoe. Er is gelegenheid tot parkeren van auto’s en fietsen op het terrein van Manege “De Kraal” aan Budschop 32. Vanaf de manege is de locatie bereikbaar.

Bij de warme gloed van het vuur wordt het verhaal van St. Maarten voorgelezen. Daarna is er voor iedereen chocomel en een vers gebakken wafel te koop voor €1,- per stuk. Na afloop van dit gezellige samenzijn gaat iedereen weer op eigen gelegenheid naar huis. En voor wie dat wil: bij de huizen op Budschop waar een kaarsje brandt, mag aangebeld worden om een liedje te zingen en eventueel iets lekkers te ontvangen,

Oproep
Woon je in Budschop en vind je het gezellig als er op 10 november kinderen bij je aan de deur komen zingen, plaats dan een kaars voor het raam of bij de deur. Alleen dan bellen de kinderen aan! Wellicht kun je de kinderen belonen voor het zingen met een kleine lekkernij.

Advertentie

1 Reactie

  1. Al dat fijnstof de lucht in op 10 november! Ik heb nu al medelijden met alle astma-patienten die in ons mooie dorp wonen!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30

Advertentie