Skip to content

Felle brand in garage in Neer

Redactie
30 oktober 2023 | 20:31

Advertentie

Maandag heeft een felle brand gewoed in een garage aan de Winterstraat in Neer. De brandweer kwam met meerdere blusvoertuigen ter plaatse en kon de uitslaande brand snel onder controle krijgen. Enkele woningen zijn uit voorzorg korte tijd ontruimd. Er was geen persoonlijk letsel en de oorzaak is onbekend.

Garage in Neer

Iets na 17.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in een garage. De garage, die geschakeld was met woonhuis, was gelegen aan de Winterstraat in Neer. Omdat er vele meldingen binnen kwamen op de meldkamer schaalde de hulpdiensten snel op naar een zogenaamde ‘middelbrand’. De gearriveerde brandweer trof een felle brand aan in de garage. De brand werd van meerdere kanten bestreden en door het kordate optreden kon het vuur snel geblust worden. Om 17.30 uur was het vuur gedoofd en niet veel later werd door de brandweer het sein “Brand Meester” gegeven.

Ontruiming
Tijdens de brand werden de naburige woningen uit voorzorg korte tijd ontruimd. Er raakte niemand gewond. Voor de getroffen bewoners werd de overkoepelende verzekeraarshulpdienst Salvage ingeschakeld. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie