Skip to content

Pleunis Mode zet zich In voor Kansarme Gezinnen in de week van Black Friday

Redactie
16 november 2023 | 10:00

Advertentie

Terwijl de feestdagen naderen, geeft Pleunis Mode een nieuwe betekenis aan Black Friday-winkelen. In de week van 20 november zal Pleunis Mode in de Brugstraat in Nederweert een speciale actie lanceren waarbij 5 euro van elke aankoop van een zwart kledingstuk wordt gedoneerd aan kansarme gezinnen in Nederweert.

Black Friday

De opbrengst van deze actie zal worden omgezet in OVN bonnen die worden geschonken aan gezinnen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken tijdens de feestdagen. Het doel is om vreugde en warmte te brengen in het leven van degenen die het minder fortuinlijk hebben. Micheline Pleunis van Pleunis Mode zegt: “Dit jaar willen we Black Friday betekenisvol maken. In plaats van alleen maar te profiteren van kortingen en deals, willen we de geest van vrijgevigheid omarmen. Samen met onze gewaardeerde klanten willen we iets goeds doen voor onze gemeenschap en helpen we kansarme gezinnen om de feestdagen op een speciale manier te vieren.

Pleunis Mode nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze liefdadigheidsactie in de week van Black Friday. Het is een kans om te winkelen voor stijlvolle zwarte kledingstukken en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de levens van de minder bedeelden.

Dus, noteer de week van 20 t/m 27 november in je agenda en sluit je aan bij Pleunis Mode voor Black Friday-shoppen met een doel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie