Skip to content

Aftermovie 11LFDE van de 11LFDE Nederweert en win kaarten voor Het Raodhoeëspleinfestein 2024

Redactie
20 november 2023 | 19:30

Advertentie

Voor het eerst vond dit jaar het evenement “11LFDE van de 11LFDE Nederweert” plaats, waarbij het Raadhuisplein in Nederweert fungeerde als het perfecte decor diende voor de aftrap van de vastelaovendj.  Na een onvergetelijke avond vol vastelaovendj magie en feestvreugde kondigt de organisatie met trots de release aan van de officiële aftermovie van het spectaculaire evenement “11LFDE van de 11LFDE Nederweert“. Het Raadhuisplein in Nederweert was op 11 november het toneel van een buitengewoon festijn dat de harten van duizenden feestgangers rood, geel en groen kleurde!

Aftermovie 11LFDE van de 11LFDE Nederweert

De aftermovie belicht de onvergetelijke hoogtepunten van deze bijzondere middag en avond en is gemaakt door Teun Lempens van Sweet Motion. Vandaag zijn ook de foto’s die geschoten zijn door Joeri Greve gepubliceerd op de Facebook Pagina van Be Part Events.

Verder onder een nieuwe naam
In 2024 krijgt het evenement een nieuw jasje en een nieuwe naam: Het Raodhoeëspleinfestein. De organisatie is al begonnen met de selectie voor de artiesten voor aankomend jaar en beloofd dat de line up nog grootser wordt dat de line up van dit jaar. Of er aankomend jaar weer een Brabander tussen de artiesten staat daar spreekt de organisatie zich nog niet verder over uit.

De editie van 2024 zal plaatsvinden op zaterdag 9 november 2024. De keuze voor deze datum houdt rekening met de intocht van Sinterklaas, die aankomend jaar in het weekend daarna plaatsvindt. Zo blijft de traditie levendig en wordt er optimaal rekening gehouden met de festiviteiten in de regio.

Witactie Entreetickets
De organisatie nodigt iedereen uit om de aftermovie van “11LFDE van de 11LFDE Nederweert” te bekijken en vrienden en/of vriendinnen te taggen bij meer dan 50 reacties onder de Facebook post van dit bericht verloot de organisatie 3x 3 entreetickets voor volgend jaar.

Beleef opnieuw de betovering van deze buitengewone avond en kijk uit naar de spannende vernieuwingen van ‘t Raodhoeëspleinfestein in 2024.

Voor meer informatie kijk op:
Het Raodhoeëspleinfestein Facebook-pagina

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie