Skip to content

KBO St. Lambertus Nederweert zet vrijwilligers in het zonnetje

Redactie
3 december 2023 | 8:48

Advertentie

Iedereen weet dat een vereniging niet kan bestaan zonder de hulp van vrijwilligers. Zo ook de KBO St. Lambertus Nederweert, een seniorenvereniging met meer dan 450 leden. Of het nu de mensen zijn die het KBO Magazine maandelijks bezorgen, de dames die het kienen organiseren en ondersteunen, de mensen die helpen met de zaal opbouwen en naderhand opruimen bij de diverse activiteiten, de ouderenadviseur, de hulp bij het invullen van het belastingformulier, degene die de website heeft gemaakt en onderhoudt, of het bestuur zelf: ze zijn allemaal broodnodig om een vereniging goed te laten functioneren.

KBO Nederweert

Daarom had de KBO op vrijdagmiddag voor zo’n 40-tal vrijwilligers een feestelijke lunch georganiseerd, als bedankje voor hun ondersteuning in het afgelopen jaar. Het werd een heel gezellige middag met lekker eten en veel bijpraten.
Het budget hiervoor kwam van de RABO Club Support actie plus een tweede gift van de Rabobank Weerterland en Cranendonck, mogelijk gemaakt door de dochter van een KBO-lid, die als personeelslid van deze bank een goed doel mocht ondersteunen.

Dit maakte niet alleen deze vrijwilligerslunch mogelijk, maar ook de nostalgische filmmiddag tijdens de Week tegen de Eenzaamheid die de KBO St. Lambertus samen met Gemeenschapshuis De Pinnenhof organiseerde en die door zo’n 130 Nederweertenaren werd bezocht.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie