Skip to content

Kribkesroute Meijel komende zondag van start met een recordaantal kribbes

16 december 2023 | 14:36

Na het succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer een Kribkesroute in Meijel georganiseerd. Deze 3e Kribkesroute Meijel zal plaatsvinden van zondag 17 december 2023 t/m zaterdag 6 januari 2024. Inmiddels zijn er recordaantal van 57 Kribbes aangemeld, waaronder ook vele nieuwe en enkele speciale.

Kribkesroute Meijel 2023

Gedurende deze periode kan iedereen op eigen initiatief deze Kribkesroute lopen of fietsen aan de hand van de speciale plattegrond-flyer met daarop alle adressen. Alle Kribkes zijn genummerd en zichtbaar vanaf de openbare weg. Deze flyers zijn gratis verkrijgbaar, vooraan in de St.Nicolaaskerk en bij het VVV-punt in Meijel. Tevens zullen deze flyers in Meijel huis-aan-huis worden verspreidt.  Dit jaar bestaat de Kribkesroute uit 3 routes: route 1 (zwart), route 2 (rood) en route 3 (blauw) die naar keuze afzonderlijk gelopen of gefietst  kunnen worden, maar waarbij wel alle Kribkes bezocht worden. Voor de kinderen is er ook dit jaar weer, gedurende de hele periode, een puzzeltocht. De 10 verborgen letters, verdeeld over alle Kribkes,  vormen samen een woord.

Het publiek mag dit jaar zelf het mooiste/creatiefste Kribke kiezen, middels het inleveren van een briefje, met daarop je persoonlijke keuze.

Nieuw dit jaar is dat de Kribkesroutes voortaan ook via een QR-code gescand kunnen worden op je smartphone. Belangrijk is wel, dat daarvoor thuis al de Komoot-app en de scanner is geïnstalleerd en juist ingesteld. Deze QR-codes, evenals de route-flyer en alle andere informatie over o.a. de puzzeltocht voor kinderen en hoe mee te doen als publieksjury, zijn te vinden en de downloaden op de Kribkesroute webpagina www.parochiemeijel.nl 

De officiële opening van deze Kribkesroute 2023 vindt plaats op zondag 17 december om ca. 12.00 uur bij de “Kathedraal van de Peel”. Hierbij zal ook de WENSBOOM weer een vaste plaats krijgen. Iedereen is hierbij van harte welkom en uitgenodigd. Aansluitend kunnen dan alle Kribkes bezocht worden. Kortom, in deze donkerste dagen van het jaar, ligt er weer een mooi evenement in Meijel in het verschiet.

Organisatie: Werkgroep Kribkesroute Meijel  i.s.m. de Parochie St. Nicolaas Meijel (namens deze Yvonne van Mierlo, Louis Verheijen en Pierre Verhees).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie