Skip to content

Nieuwe AED aan de Hoebenstraat in Nederweert

Redactie
18 december 2023 | 14:00

Advertentie

Buurtvereniging Bosserstraat heeft een AED gekocht en deze aangemeld bij het landelijk oproepsysteem van Hartslagnu.nl. Daarnaast hebben enkele buurtleden in afgelopen periode zich aangemeld als burgerhulpverlener nadat ze de informatie-avond en reanimatie basiscursus hebben gevolgd via Hartslag voor Nederweert.

AED

Marian Wijen en Annelies Terium van de stichting ‘Hartslag voor Nederweert’ hebben Judith Schuitert van buurtvereniging ‘Bosserstraat’ bedankt voor dit geweldige iniatitief. Jack Naus en dochter Jackie werden bedankt voor de mogelijkheid om de AED te plaatsen op de gevel van hun huis. De stichting zal zorgen voor onderhoud en service wanneer de AED ingezet wordt bij een reanimatie

Nell Ketelaars en Wilhelmien Verspagen hadden een mooie verrassing voor de buurtvereniging Bosserstraat. Een donatie van € 332,- voor de aanschaf van de nieuwe AED hadden ze bij elkaar gespaard met een yogagroep. Nell Ketelaars stelde de ruimte gratis beschikbaar, Nelleke van Lith gaf gratis yogalessen en de deelnemers gaven een vrijwillige bijdrage waar ze een goed doel voor hebben gezocht. Toen ze hoorden dat de buurtvereniging Bosserstraat een AED wilde plaatsen was het goede doel duidelijk en stemde de hele groep in met dit mooie initiatief.

Juidth Schuitert van de buurtvereniging nam het geld van Nell Ketelaars en Wilhelmien Verspagen dankbaar in ontvangst.

Voor vragen/informatie en aanmelden voor de jaarlijkse herhalingslessen: www.hartslagvoornederweert.nl

SAVE the date – zondag 21 april 2024 – 10 jarig bestaan Stichting Hartslag voor Nederweert – voor jong en oud een informatief en actief evenement.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie