Skip to content

Drugsafval in bus Populierenstraat Nederweert is opgeruimd

Redactie
21 december 2023 | 21:02

Advertentie

Donderdagmiddag trof de politie een bus met drugsafval aan op een parkeerplaats aan de Populierenstraat in Nederweert. De politie heeft een onderzoek ingesteld en een gespecialiseerd bedrijf heeft het afval afgevoerd.

Drugsafval Nederweert

De bus stond op een openbare parkeerplek en werd opgemerkt door een buurtbewoner. De buurtbewoner had gezien dat iemand de bus parkeerde, de kentekenplaat losschroefde en onder zijn jas verstopte. Daarna liep de persoon weg. De buurtbewoner besloot om de politie in te schakelen.

Lees ook: Gestolen bus met vermoedelijk drugsafval aangetroffen op Populierenstraat

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de bus inmiddels leeggehaald. Er zijn monsters genomen van de vaatjes en vervolgens is alles in een grote container afgevoerd.

Lekkage
Uit de bus had wat vloeistof gelekt. Om te voorkomen dat er vervuiling optrad en vloeistof in het riool terecht kwam werd absorptie korrel gebruik.

Buurtonderzoek
De politie heeft een buurtonderzoek gestart. Omwonenden worden opgeroepen zich te melden als ze iets verdachts gezien hebben wat de politie zou kunnen helpen bij het opsporen van de dader. Mocht je meer informatie hebben, bel dan de politie via 0900-8844.

Advertentie

1 Reactie

  1. Mooi om op de foto’s te zien hoe de brandweer in chemie pakken staan terwijl de politie er onbeschermd langs staat. De sterke arm van de wet is natuurlijk onaantastbaar. Blauwe teststrips ook wel genoemd. (Disclaimer, sarcasme is aanwezig in deze reactie).


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie