Skip to content

Janou Peeters werkt mee in ‘Salon Arabesque’ van haar moeder

23 december 2023 | 20:00

Al meer dan 21 jaar is Arabesque Salon voor huidverzorging een laagdrempelige salon waar iedereen welkom is ongeacht leeftijd of budget. De behandelingen lopen dan ook zeer uiteen. Je kun terecht voor het reinigen van de huid, peeling van de huid, liftende- en hydraterende behandelingen, afslankbehandelingen, maar ook voor epileren, harsen, verven van wenkbrauwen en wimpers en het aanbrengen van make-up.

Janou Peeters

Iedereen moet bij ons terecht kunnen
Wij focussen ons op huidverbetering en het vertragen van de huidveroudering maar we werken niet met agressieve technieken voor huidverjonging. De gezondheid van onze klanten, dus ook van de huid, staat bij ons centraal“, aldus Astrid Peeters, eigenaar van Arabesque Salon voor huidverzorging.

Janou Peeters
Janou Peeters is sinds deze zomer na haar opleiding ‘Schoonheidsverzorging’ begonnen met werken in de salon van haar moeder en bouwt al snel haar eigen klantenkring op. Daardoor groeit de salon uit haar jasje en zijn ze begonnen om begin volgend jaar een behandelkamer erbij te maken zodat Janou haar eigen ruimte krijgt en haar werkuren zelf kan indelen. Daardoor is het vanaf januari mogelijk om sneller ingepland te kunnen worden.

Passie
Janou’s passie voor het verzorgen van mensen, haar ondernemende karakter en de wil om te leren, zorgt ervoor dat ze een bevlogen deskundige schoonheidsspecialiste is geworden.

We danken ook onze klanten voor het vertrouwen en hopen ook in 2024 weer mooie momenten, gesprekken samen te beleven. Wij zitten in elk geval vol ideeën en plannen en hopen dat we veel nieuwe technieken mogen leren in een mooi nieuw jaar. Fijne Feestdagen en een ‘mooi’ 2024“, zo besluiten Janou en Astrid.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00
2024_10_19-Foto-bestuur-fondsen-en-ondernemers
De Deel’ in Antonius-Veste in Nederweert
19 oktober 2024 | 13:00
69
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
19 oktober 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert, in de Tweede Wereldoorlog
19 oktober 2024 | 11:00

Advertentie