Skip to content

Rowin is ‘Speler van de maand december Jumping Giants’

Redactie
28 december 2023 | 19:00

Advertentie

Rowin is een enthousiaste en gemotiveerde jongen die eigenlijk alles aan basketbal hartstikke leuk vindt. Dit straalt hij dan ook uit.

Speler van de maand Jumping Giants

Hij zit al sinds zijn zevende op basketbal en is nog zeker niet van plan om te gaan stoppen. Dat hij zou gaan basketballen was nog niet zo vanzelfsprekend. Hij wist namelijk eerst nog niet zo goed wat hij wilde doen, maar nadat zijn moeder met het briljante idee kwam om te gaan basketballen, wilde hij nooit meer wat anders. Breakdancen is ook nog even door zijn hoofd gegaan, maar die gedachte was al snel weg na zijn eerste training.

Rowin is ontzettend goed in aanvallen. Hij is dan ook samen met Collin vaak de topscorer tijdens de wedstrijden. Hij kan ook goed dribbelen en schieten en dit komt tijdens de aanval natuurlijk goed van pas! Wat hij dan weer niet zo leuk vindt, zijn weaves lopen. Maar helaas hoort dat er toch wel bij.

Over de vraag; ‘Wie is de leukste trainer?’ hoefde hij niet lang na te denken. Dat is toch echt wel Leon. Hij lacht zich soms ook kapot tijdens het basketballen. Ze hadden een keer net op het nippertje gewonnen. Dit vinden zij natuurlijk heel leuk, maar de tegenstander? Die was een beetje boos. Zelf hebben ze dit nooit andersom meegemaakt, want zoals Rowin lachend zegt ‘als de u12 verliest, verliezen ze toch wel dik’.

Als Rowin een superkracht mocht uitkiezen, zou hij heel graag superhoog willen kunnen springen. Dan kan hij namelijk super goed dunken. Dit is dan ook wel een skill die hij nog graag zou willen leren. Dus als we over 5 jaar iemand aan de ring zien hangen, weten we meteen wie het is!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie