Skip to content

Stem vanaf nu op je favoriete kandidaat uit de regio in de finale van het TVK

Redactie
2 januari 2024 | 20:00

Advertentie

Vanaf nu kan er via SMS gestemd worden op de deelnemers aan de finale van het TVK, het Tiener Vastelaovendj lidjes Konkoer. Eerder werd al bekend dat een recordaantal deelnemers uit de regio is doorgedrongen tot deze finale.

Finale van het TVK

Stemmen kan door een bericht te sturen via SMS naar nummer 4004. Vermeld dan als tekst TVK gevolgd door een spatie en het nummer van de deelnemer. Bijv. TVK 01 voor deelnemer 1. De kosten bedragen € 0,90 per SMS.

Lana
Lana Coolen uit Nederweert doet met “TVK 06” mee aan de finale van het TVK met het nummer “Dao kan ich niks aan doon” geschreven door Bas Poels.

Links | Rechts
Sien Smeets en Daphne Smits uit Nederweert-Eind doen als het duo “Links | Rechts” met “TVK 08” mee aan de finale van het TVK met het nummer “Sterrebieëldj Vastelaovundj” geschreven door Jos Smeets.

De Ni-jwieërter Ladies
Renske Pellemans, Tjasso Montero Montero en Maud Pustjens uit Nederweert doen als “De Ni-jwieërter Ladies” met “TVK 15” mee aan de finale van het TVK met het nummer “Vastelaovendj is neet mis!” geschreven door Erwin Pellemans.

BlitZ
Britt van Heugten en Liv Gruijthuijsen uit Ospel doen als het duo “BlitZ” met “TVK 17” mee aan de finale van het TVK met het nummer “Vae misse niks” geschreven door Marcel Reijnders en Jo Maessen.

Noa Veltrop
Noa Veltrop uit Weert doet met “TVK 18” mee aan de finale van het TVK met het nummer “Daorum!”. Zij wordt bijgestaan door de danseressen Jip Caris en Fenne Beijes uit Nederweert. Het nummer is geschreven door Mark van Mullekom.

Finale
De finale vindt plaats op zaterdag 3 februari in de ECI cultuurfabriek in Roermond. Een TV registratie van de finale zal na afloop uitgezonden worden op L1.

Stemmen
In de periode tussen 1 januari 2024 (00.00uur) en 2 februari 2024 (24.00uur) kan er via SMS gestemd worden op de deelnemers. Er kan gestemd worden door een sms-bericht met het nummer van de deelnemer te sturen naar het nummer 4004 (á €0,90 per sms). Bijv. TVK 01 (TVKspatie01) voor deelnemer nummer 1. De uitslag van de geldig uitgebrachte SMS stemmen telt voor 25% mee in de einduitslag.

Een overzicht van alle 20 deelnemers aan de finale van het TVK is hier te vinden: TVK Limburg | SMS STEMMEN – TVK-limburg.

Foto’s deelnemers: Kevin Hellenbrand – Studio Hellenbrand

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie