Skip to content

New year, new me!

Redactie
4 januari 2024 | 15:00

Advertentie

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur, daar horen bij veel mensen ook goede voornemens bij! Dit kunnen voornemens zijn als meer tijd met familie, betere voeding, meer sporten etc. Bij sommige voornemens, zoals het meer bewegen, kan Fysio Ospel je wellicht helpen! Sinds 2022 hebben ze E-gym fitnessapparatuur, waar al vele leden elke week gebruik van maken.

Fysio Ospel

Veel voornemens worden vaak niet lang volgehouden, doordat een goed plan ontbreekt. Wanneer één van je voornemens is om te gaan sporten in 2024, is het mogelijk om voor 3 maanden een E-gym abonnement af te sluiten. Zo zit je niet meteen zoals bij veel fitnesscentra aan een jaarcontract vast! Wellicht een goede optie om te proberen, wanneer je nog niet veel fitness ervaring hebt en je wilt weten of dit misschien iets voor jou is.

Voordat je begint wordt er tijdens een intake een introductie rondje gemaakt, waarbij je een armband krijgt waarmee je kunt inloggen bij de apparaten. Los van deze apparaten is het ook mogelijk om gebruik te maken van de cardioapparatuur en functionele oefenruimte. Afhankelijk van je fitnessdoel kies je samen met één van de fysiotherapeuten voor een aantal functionele oefeningen toe te voegen aan je oefenschema. Met een op maat gemaakt oefenschema, een daadwerkelijk plan, is de kans dat je je voornemens voor 2024 langer volhoudt en er daadwerkelijk een gewoonte van maakt.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in het nemen van een E-gym abonnement, bel gerust naar de praktijk en dan helpen de fysiotherapeuten van Fysio Ospel je graag verder!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie