Skip to content

Limburgse kampioenschappen pony’s dressuur voor de 3e keer op rij in Nederweert

Redactie
13 januari 2024 | 20:51

Advertentie

PSV Nederweert mag in samenwerking met de KNHS Limburg voor het 3e jaar op rij de Limburgse kampioenschappen (LK) pony’s dressuur organiseren bij manege de Kraal te Nederweert. Deze kampioenschappen vinden plaats op zaterdag 3 februari 2024.

Kampioenschappen

Naast de kampioenschappen op 3 februari gaan ze een maatschappelijk evenement organiseren op vrijdag 2 februari, zie onderstaand programma

Programma maatschappelijk evenement:

Vrijdagochtend 2 februari:

  • Stokpaardjesrace basisschool Budschop.
    De kinderen van groep 1 t/m4 van de basisschool te Budschop mogen met door hun zelf versierde stokpaardjes een parcours afleggen en krijgen allemaal een mooie prijs. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar deze stokpaardjesrace van de kinderen.
  • Er zijn koetsen aanwezig voor een ritje.
  • Medewerkers van “De Gewoonste Zaak van Weert” komen wafels bakken.

Vrijdagmiddag 2 februari:

  • In de middag komen 12 verstandelijk beperkte mensen van die ze ook met paarden kennis willen laten maken. Er zijn koetsen aanwezig waarin de mensen een ritje kunnen maken.
  • Ook deze mensen mogen stokpaardjes versieren en ook het parcours afleggen als men wil.
  • Huifbed
    Wat uniek is deze middag, ze hebben een huifbed. Dit is een bed, waarbij een persoon op een doek ligt dat op de ruggen van 2 haflingers ligt. Dit moet je echt gezien hebben, wordt als zeer prettig ervaren door de mensen die dit doen. Ook hier is iedereen welkom om te komen kijken.
  • Regio Kampioenschappen.

Zaterdag 3 februari:

  • Regiokampioenschappen pony’s dressuur
    Die dag starten de geselecteerde ponyruiters van Limburg om te strijden voor het Regio Kampioenschap van Limburg. De winnaars mogen Limburg vertegenwoordigen tijdens de Nederlandse kampioenschappen Hippiade in Ermelo. 

Kom gerust eens kijken naar deze kampioenschappen. Tevens is er een professionele fotograaf aanwezig om foto’s of reels te maken van de deelnemers.

Natuurlijk willen ze goed voor de dag komen dat weekend en ze zullen dan ook actief op zoek gaan naar sponsoren. Sponsoring kan bestaan uit het sponsoren van bekers, geld, cadeaubonnen of artikelen. Zo willen ze per klasse op zoek gaan naar bedrijven/instellingen die een bepaalde klasse wil sponsoren.

Ze hebben gekozen voor verschillende sponsorpakketten waaruit een keuze kan worden gemaakt. Heb je interesse dan kun je contact opnemen via emailadres: paardensport.nederweert@gmail.com. Ze zien je graag op 2 en/of 3 januari bij de manege de Kraal, Budschop 32 te Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie