Skip to content

Extra uitgifte strooizout

Redactie
15 januari 2024 | 16:31

Advertentie

In verband met de verwachte sneeuwval deze week vindt er op dinsdag 16 januari een extra uitgifte plaats van strooizout.

Strooizout

Nederweert, Nederweert-Eind, Budschop, Ospel
Inwoners van Nederweert, Nederweert-Eind, Budschop en Ospel kunnen tussen 15.30 en 20.00 uur een gratis emmertje strooizout afhalen bij de voormalige gemeentegarage aan de Gutjesweg 2 in Nederweert.

Leveroy en Ospeldijk
Bewoners van Leveroy kunnen een emmertje strooizout afhalen bij de familie Van Roij, Dorpstraat 20 in Leveroy. Wil je wel even bellen van tevoren, zodat je niet voor een gesloten deur staat, tel. (0495) 651687.

Bewoners van Ospeldijk kunnen een emmertje strooizout afhalen bij het Thomashuis, Moostdijk 1.

Advertentie

1 Reactie

  1. Beste gemeente Nederweert, waarom zetten jullie niet de bezemwagentjes die normaal het onkruid tussen de tegels veegt , de sneeuw niet van de stoepen veegt. En er een zout strooiertje er achter aan. Beter dan mensen met fiets naar de gutjes weg strooizout op moeten halen met dit glad weer. Dus zet dat veegwagentje in dan kun je veilig over de stoep lopen. Veel oudere mensen hebben de kracht niet om de stoep te vegen, en dan buiten lopen ook nog gevaarlijk is. Dus laat je nu eens van de productieve kant zien voor de burgers van Nederweert. Ben benieuwd of er iets gedaan wordt , of dat je in de schemer naar de Gutjes weg moet fietsen, met gevaar voor ongelukken.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie