Skip to content

Open podium op Vastelaovendj Dinsdag in Weert

Redactie
17 januari 2024 | 19:00

Advertentie

Altijd al gedroomd van een optreden geven op de Markt in Weert? Wieërt A-Laaif. De Soos en Stads Vastelaovendj vereniging de Rogstaekers biedt iedereen de mogelijkheid om die droom waar te maken.

Open podium

Vastelaovendj dinsdag is traditioneel de dag waarop geen grote activiteiten meer plaats vinden, de dag wordt gemaakt door de Vastelaovendj vierder zelf. Dat concept willen de organisatoren verder vorm geven door het podium, waar ’s avonds de abdicatie van de Rogstaekers Preense plaats vindt, in de middag aan de vastelaovendj vierder te bieden. De eerste optredens zijn al bekend, onder andere diverse keppelle, Mark Gruythuysen, de Huppelpupkes en Laurens Vossen gaan een optreden geven.

Meedoen
Wil je ook een muzikaal optreden geven, ’n buut en of een spectaculaire dansshow geef je dan snel op door een mail te sturen naar info@vvderogstaekers.nl onder vermelding van open podium. Aanmeldingen worden vooraf beoordeeld en mogen maximaal 15 minuten duren.

Vastelaovendj Dinsdag
Het open podium wordt gehouden op het Vastelaovendj inne Stad podium op de Markt. Het programma start om 14.30 uur en duurt tot maximaal 18.00 uur. Daarna wordt het podium voorbereidt voor de abdicatie van de 2 Rogstaekers Preense van het seizoen 2024.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie