Skip to content

Een dagje de handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Redactie
23 januari 2024 | 15:18

Advertentie

Past het in jouw straatje om de wand van een vuurkuil bij een scouting te repareren of de jeu de boules-baan op een buurtplein weer gebruiksklaar te maken? Help je liever bij een high tea in een verzorgingshuis of het repareren van de schommel van een woonvoorziening voor mensen met een beperking? Óf gaat jouw interesse uit naar het meehelpen bij de schoonmaak van het gebouw van een schutterij?

NLdoet

Leuk en dankbaar werk
Het zijn allemaal voorbeelden van vrijwilligerswerk die opgepakt kunnen worden tijdens NLdoet(externe link): de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights. Punt Welzijn nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te komen steken bij de klussen die op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart in Nederweert plaatsvinden. Het is leuk om te doen en je krijgt er veel waardering van de organisaties voor terug.

Zo’n tien klussen in Nederweert
Op dit moment zijn er zo’n tien verschillende klussen beschikbaar waarbij nog vrijwilligers gevraagd worden. Je kunt je alleen aanmelden voor een activiteit, of samen met vrienden, collega’s of familie. Burgemeester en wethouders en de regisseurs leefbaarheid zullen net als in voorgaande jaren een aantal projecten bezoeken.

Aanmelden op website van NLdoet
Heb jij interesse in het meedoen aan een leuke klus tijdens NLdoet? Zoek dan verder op de website nldoet.nl en meld je aan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie