Skip to content

Van Coolen-Pluijm naar KantoorEnThuis.nl met mooie acties!

Redactie
24 januari 2024 | 18:00

Advertentie

Coolen-Pluijm gaat stoppen, maar niet sluiten. De winkel gaat verder als KantoorEnThuis.nl.

Coolen-Pluijm

Dat klinkt heel erg digitaal, en dat is het in eerste instantie ook, want de betreffende site, met oplossingen voor kantoor en thuiskantoor, wordt binnenkort voorgesteld. Maar ook de winkel gaat KantoorEnThuis.nl heten. Met deze nieuwe naam en concept gaat de winkel zich richten op het kantoor en het thuiskantoor, in de breedste zin van het woord. De winkel gaat dus niet dicht!

De inrichting van de winkel en assortiment gaat zich ook concentreren op het kantoor en thuiskantoor. Om een indruk te krijgen hoe breed dat assortiment is, kijk dan eens in de webshop, (nu nog) www.coolen-pluijm.nl. Van alle producten die nu nog in de winkel liggen zal per product worden bekeken of dit pas in het nieuwe concept.

Acties!
Tijdens het veranderingsproces worden er ook producten opgeruimd. En dit gebeurd volgens de speciale Coolen-Pluijm actie: elk tweede artikel in de tent voor 1 cent! Op dit moment worden de carnavalsartikelen opgeruimd in de tent. Later komen er weer andere producten aan bod, elke keer een ander thema. Maar voor nu geldt, elk tweede carnavalsartikel in de tent voor 1 cent! Naast opruimingen zijn er ook acties! Deze worden gecommuniceerd onder de nieuwe naam KantoorEnThuis.nl. Op dit moment is er een mooie actie met opbergboxen in samenwerking met Sunware. Op alle opbergboxen is 15% korting, deze actie is nog deze maand geldig!

Zakelijke klanten
Voor de zakelijke klant verandert er niet veel, behalve een andere naam. Zakelijke klanten kunnen nog steeds bellen, mailen, appen of bestellen via de webshop, waarvan de naam van de webshop uiteindelijk ook gaat veranderen. En ze zorgen voor levering met eigen vervoer met persoonlijke aandacht en verpakkingsloos! Klanten ontvangen dus alleen wat ze besteld hebben zonder overbodige verpakkingsmaterialen als karton en plastic! Dit geldt ook voor de eventuele retouren, want deze worden “in de gang” meegenomen als ze er toch zijn, of op een later tijdstip opgehaald. Geen gedoe met retouraanvragen, retourlabels, inpakken en pakketjes versturen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie