Skip to content

Scholenoptocht Nederweert op vrijdag 9 februari

Redactie
25 januari 2024 | 17:00

Advertentie

De Nederweerter basisscholen IKC Budschop, IKC de Bongerd, IKC de Kerneel, BS de Klimop en de kinderdagverblijven de Hummelhoeve, Hoera en Ikook organiseren gezamenlijk een optocht op vrijdag 9 februari 2024.

Scholenoptocht

Alleen de kinderen kunnen deze optocht niet laten slagen. Daar horen dikke rijen publiek bij! Mensen die lachen om de grappen, mensen die klappen voor de pronkstukken, mensen die trots zijn omdat hun kinderen of kleinkinderen die meelopen en mensen die gewoon genieten van het plezier van de kinderen. Dus moeders, vaders, broertjes/zusjes, opa’s, oma’s, tantes, ooms en buren kom genieten van het enthousiasme van alle kinderen. Het is zeer zeker de moeite waard!

Route optocht:
De route start om 9.41 uur vanaf de Schoolstraat – Brugske – Pastoor van de Steenstraat – Lambertusstraat – Brugstraat – Kerkstraat (tot aan de kerk). De optocht komt dus ook langs Zorgcentrum St. Jozef.

Wegafsluiting
Om dit mooie kinderspektakel te laten slagen, is de organisatie genoodzaakt de wegen op de optochtroute af te sluiten vanaf 9.30 uur tot ongeveer 11.00 uur, voor de veiligheid van de kinderen. Hou daar dus rekening mee. De tandartsen, huisartsen, fysio en podoloog zijn tijdens de optocht niet bereikbaar met de auto!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie