Skip to content

Doe jij mee met ‘Meet&Meal’ op 16 maart?

Redactie
26 januari 2024 | 13:00

Advertentie

Op zaterdag 16 maart is het weer zo ver: Nederweert staat weer in het teken van Meet&Meal. Vanaf 18.00 uur ’s avonds schuiven Nederweertenaren bij elkaar aan tafel aan. Iedereen kan zich aanmelden. De organisatie zorgt voor een onvergetelijke avond.

Meet&Meal

Op zaterdag 16 maart vindt de 11e editie van Meet&Meal plaats. Deelnemers worden verdeeld over verschillende tafels en gaan in steeds wisselende samenstelling en locatie genieten van voor-, hoofd- en nagerecht. Allemaal onder het motto: gezellig samen eten bij een goed gesprek.

Hoe kan dat er in de praktijk uit zien? Bijvoorbeeld: je nuttigt het voorgerecht op een adres in Nederweert-Eind en ontmoet daar behalve de gastheer/-vrouw enkele andere gasten. Na 1,5 uur sta je zelf het hoofdgerecht bij je thuis te serveren aan weer andere mensen. Je sluit af met -uiteraard- een nieuw gezelschap in Budschop met het dessert. Iedereen doet zijn best om iets lekkers voor te bereiden; een goed gesprek en een goede sfeer doen de rest. Er is geen afterparty maar diegenen die dat willen, kunnen elkaar na afloop nog treffen bij De Kleine Winst waar nog nagepraat kan worden. Kosten zijn dan voor eigen rekening!

Meet&Meal heeft inmiddels ongeveer 130 Nederweertenaren bereikt. En: er blijven nieuwe deelnemers komen. Dat is heel goed want kennismaking en verbinding zijn de belangrijkste doelen van Meet & Meal. Maar er kunnen nog altijd nieuwe mensen bij!

Wil je graag mee doen? Dat kan! Voor € 15 per persoon draai je al een avond mee. En je verplicht je verder tot niets; iedere editie – er zijn er 2 per jaar – beslis je opnieuw of je meedoet. Als je wil deelnemen aan de editie van 16 maart, geef je dan uiterlijk vóór 2 februari op via meetenmeal@gmail.com. Kijk voor meer informatie op de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie