Skip to content

Harrie en Rennie Pellemans 50 jaar getrouwd

Redactie
26 januari 2024 | 12:00

Advertentie

Harrie en Rennie Pellemans uit Nederweert vieren vandaag hun gouden bruiloft. Zij kregen vanochtend bezoek van burgemeester Op de Laak.

Harrie en Rennie Pellemans

Zaal De Harmonie
Harrie is geboren in Ospel en Rennie is afkomstig uit Utrecht en later als kind naar Weert verhuisd.
Het stel leerde elkaar in 1970 kennen bij het dansen in zaal De Harmonie in Nederweert.

Trouwdag
Op 29 december 1972 trouwden ze voor de wet, maar dat was meer een formaliteit omdat Harrie de schuur naast zijn ouderlijk huis op de Klaarstraat in Ospel tot woonhuis wilde gaan verbouwen. Op 26 januari 1974 was de verbouwing klaar en konden ze de nieuwe woning betrekken. Die dag trouwden ze voor de Kerk in Ospel en deze keer werd het huwelijk uitbundig gevierd met veel familie en vrienden. Daarom beschouwen zij deze dag als hun officiële trouwdag.

Eikenstraat
Lang bleven ze niet in Ospel wonen. In 1976 verhuisde het stel naar de Eikenstraat in Nederweert-West waar in 1979 zoon Erwin en in 1982 dochter Marlie werd geboren. Vandaag de dag woont het gouden paar nog steeds op de Eikenstraat.

Werk
Harrie heeft altijd in de supermarkt branche gewerkt. Eerst als medewerker bij de Vivo en later als assistent bedrijfsleider van de Edah op de Nieuwe Markt in Weert. Van 1973 tot 1989 was Harrie bedrijfsleider van de Edah in Someren en van 1989 tot 2002 bedrijfsleider van de Edah in Nederweert. Daarna was hij nog bedrijfsleider van Edah’s in Weert (Maaspoort en Collegeplein), Roermond en Horn. Hij eindigde zijn carrière in 2010 bij de Jumbo in Weert aan het Collegeplein en geniet sinds die tijd van zijn pensioen.

Rennie heeft lange tijd in de verzekeringsbranche gewerkt. Voordat de kinderen geboren werden bij De Goeij Assurantiën op de Biest in Weert, waarna zij een periode huisvrouw was en penningmeester van gymnastiekvereniging Wilskracht. In 1998 ging zij weer aan de slag bij Zuiderhuis Assurantiën in Weert waar zij tot haar pensioen in 2017 met veel plezier heeft gewerkt.

Vrijwilligerswerk

Na hun pensionering werd het paar zeer actief als vrijwilliger.
Harrie ging zich inzetten voor gehandicapten bij PSW en voor ouderen bij Land van Horne. Tevens is hij vaak te vinden aan de kassa bij openluchtmuseum Eynderhoof. Rennie zet zich in voor De Zonnebloem en is tevens vrijwilliger bij Bibliotheek Nederweert. Ook zingt zij met veel plezier in het koor Equal Voices. Harrie en Rennie trekken er ook graag op uit met vrienden of doen graag dingen met hun vier kleinkinderen.

Gezondheid
Het paar viert hun gouden huwelijk vandaag in eigen kring met de kinderen en kleinkinderen en hoopt samen in goede gezondheid nog veel leuke dingen mee te maken.

Advertentie

5 Reacties

  1. Harrie & Rennie
    Van harte gefeliciteerd met jullie gouden huwelijk

    Jan & Emmie van Doren

  2. Aaan het goude bruid paar..
    .
    50 Jaar geleden gingen jullie trouwen
    was de toe komst nog onzeker ,
    maar je kon op elkaar bouwen…

    Nu zijn jullie samen
    al 50 jaar
    gelukkig en te vreden
    een goude paar ….

    oud buren tot 2018

  3. Van harte gefeliciteerd met jullie gouden huwelijksfeest, Harrie en Rennie. Hopelijk wordt het een dag met een gouden randje, waaraan jullie nog vaak met veel plezier zullen terugdenken. Geniet samen met kinderen en kleinkinderen.
    Wij wensen jullie nog heel veel gelukkige jaren samen!

  4. Harrie en Rennie.
    Proficiat met jullie 50 jarig huwelijk!
    Gerry Jansen.

  5. Gefeliciteerd met jullie gouden huwelijk,

    en een mooi feest gewenst samen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie