Skip to content

Van Nieuwenhoven Mobility is officieel servicepartner van ZEEKR

Redactie
30 januari 2024 | 10:00

Advertentie

ZEEKR is een premium volledig elektrisch automerk dat eigendom is van Geely Auto Group. Onder Geely vallen o.a. de merken Volvo, Polestar en Lynk&Co. ZEEKR is eind 2023 met de eerste modellen op de Nederlandse markt gekomen en kiest voor een online verkoopstrategie.

Van Nieuwenhoven Mobility

Het is het eerste Geely-merk dat service en onderhoud niet gaat onderbrengen binnen een dealernetwerk maar kiest voor een samenwerking met een aantal geselecteerde EV-specialisten, universele autobedrijven die veel ervaring hebben op het gebied van elektrische auto’s. ZEEKR start met 5 servicecentra verdeeld over Nederland. Van Nieuwenhoven Mobility uit Nederweert neemt als servicecentrum, het zuiden van Nederland voor zijn rekening.

Eigenaren Bart en Caroline van Nieuwenhoven zijn erg blij met de samenwerking met ZEEKR. “Het is voor ons een volgende stap binnen ons mobiliteitsconcept. ZEEKR is een prachtig merk en sluit helemaal aan bij de duurzame mobiliteitsoplossingen die wij bieden.

Training en opleiding
Om een hoog niveau aan service te kunnen garanderen zijn de lijnen met het technische team van ZEEKR kort en wordt er geïnvesteerd in training en opleiding van de medewerkers. Zo heeft Technisch- en EV specialist Bart van Nieuwenhoven onlangs een training bij ZEEKR gevolgd zodat hij op de hoogte is van alle ins en outs van de diverse modellen. ZEEKR is zeker niet het eerste merk EV dat bij Van Nieuwenhoven Mobility binnen komt. Zij hebben reeds jarenlang ervaring met onderhoud en reparatie van elektrische en hybride auto’s. En dat niet alleen. In hun showroom vind je inmiddels een mooie mix van jong gebruikte hybride en elektrische voertuigen naast de brandstof varianten.

De eerste modellen
De eerste contacten met ZEEKR-eigenaren zijn gelegd en de reacties zijn erg positief. Berijders ervaren ZEEKR als een innovatief merk met een kwalitatief hoogwaardige afwerking wat een gevoel van pure luxe geeft. De eerste twee modellen die je gaat tegenkomen in het verkeer zijn de ZEEKR 001, een luxe shooting brake en de ZEEKR X, een urban SUV. Ben je nieuwsgierig geworden naar ZEEKR? Check dan de website of breng een bezoek aan het ZEEKR Experience Center in Amsterdam. Wil je meer weten over het mobiliteitsconcept van Van Nieuwenhoven neem dan een kijkje op de website of loop even binnen voor een kopje koffie.

Voor meer informatie kijk hier of kijk hier.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie