Skip to content

ToyPro doneert LEGO® bloemen aan het Erasmus MC Rotterdam

Redactie
1 februari 2024 | 16:00

Advertentie

ToyPro.com heeft met haar klanten een doneeractie gehouden om het verblijf van patiënten in het Erasmus MC op de afdeling hematologie wat op te fleuren. Deze doneeractie was een overweldigend succes.

ToyPro

Klanten konden een klein bloemen setje doneren. ToyPro maakt van elke 3 donaties een groter bloemen setje van LEGO®. Naar aanleiding van deze doneer actie zal ToyPro zondag 4 februari (wereldkankerdag) afreizen naar Rotterdam om daar de Bloemen setjes te overhandigen. Niet alleen zal ToyPro de bloemen setjes voor de patiënten brengen, ook zullen ze nog eens 16 grote LEGO® bloemen boeketten en bloemen schilderijen meenemen om de boel nog meer op te fleuren. “ToyPro bedankt dan ook haar klanten voor de meer dan 500 donaties.

Op de afdeling hematologie van het Erasmus MC liggen patiënten met goedaardige en kwaadaardige ziekten van bloed, beenmerg en lymfeklieren. Deze patiënten hebben een lage weerstand en kunnen snel ontstekingen krijgen. Dit is de reden dat zij geen bloemen op hun kamer mogen hebben. Helaas liggen deze patiënten soms erg lang in het ziekenhuis. Vaak gaat het niet alleen om een chemokuur of bestraling, maar ook om transplantaties. LEGO® bloemen zijn een mooi alternatief om de kamer tijdens het verblijf in het ziekenhuis iets op te fleuren. Door het LEGO® setje zelf in elkaar te zetten wordt de patiënt even afgeleid van het ziek zijn. Het kan ook een mooi onderwerp van gesprek zijn met bezoek. De bloem kan bij ontslag uit het ziekenhuis mee naar huis worden genomen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Buurtnetwerk Hoplr nu ook in Nederweert beschikbaar
Kom in contact met je buurt
29 september 2024 | 15:00
Screenshot
Jammer, jammer!
29 september 2024 | 13:00
Carnaval algemeen 1
Impuls aan de lokale culturele infrastructuur
29 september 2024 | 9:00
2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45

Advertentie