Skip to content

Kelly & Renee openen hun deuren | Een feestelijke Open Dag aan de Lindanusstraat

Redactie
4 februari 2024 | 9:30

Advertentie

Vandaag, zondag 4 februari 2024 om 13:00 uur, openen de deuren van een nieuwe samenwerking aan de Lindanusstraat 10a in Nederweert. Een nieuwe winkel in Nederweert voor iedereen die geïnteresseerd is in haarverzorging, kindermode en huidverbetering.

Hairstudio Stylizz, kinderkledingzaak Brentzz en Huidinstituut Purif

Kelly van de Voort
Maak kennis met Kelly van de Voort en Renee Bauduin, de ambitieuze ondernemers achter dit initiatief. Kelly, 29 jaar oud, getrouwd en moeder, is de trotse eigenaresse van Hairstudio Stylizz en de recent geopende kinderkledingzaak Brentzz. Na een bescheiden start op zolder, groeide haar klantenkring explosief, wat leidde tot de verhuizing naar een groter pand. Met haar team van drie collega’s, gespecialiseerd in kleuringen en voortdurend up-to-date door trainingen, staat Kelly garant voor professionaliteit en gezelligheid. De kans om naar de Lindanusstraat te verhuizen greep ze met beide handen aan, waarbij ze ook de uitdaging aanging om de kinderkledingzaak voort te zetten, maar dan met haar eigen unieke twist.

 

   

Renee Bauduin
Renee Bauduin, 26 jaar en voor de liefde verhuisd naar Weert, deelde altijd al de droom om een eigen schoonheidssalon te starten. Na zich gespecialiseerd te hebben in de behandeling van diverse huidtypes en aandoeningen, opende ze 1,5 jaar geleden Huidinstituut Purifé. Bij Purifé staat huidverbetering centraal, met gebruik van geavanceerde apparatuur en peelings, maar klanten kunnen er ook terecht voor ontspannende behandelingen. Vanaf maart breidt Purifé haar diensten uit met IPL-behandelingen voor het verwijderen van ongewenste haartjes.

Opening
Deze open dag is een uitgelezen kans om niet alleen de nieuwe locatie te bewonderen, maar ook om persoonlijk kennis te maken met Kelly en Renee. “Wij staan met open armen klaarstaan om je te verwelkomen“, aldus Kelley en Renee. Ontdek de passie en professionaliteit die deze twee ondernemers in hun werk leggen en laat je inspireren door hun verhalen en diensten.

Mis deze gelegenheid niet om te genieten van een dag vol gezelligheid, professionaliteit en de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste trends op het gebied van haarverzorging, kindermode en huidverbetering. Kelly, Renee en hun teams kijken ernaar uit om jou te ontmoeten aan de Lindanusstraat 10a in Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie