Skip to content

Bruna Nederweert schenkt boeken aan de kinderafdeling van SJG Weert

Redactie
5 februari 2024 | 14:48

Advertentie

Maandagmiddag 5 februari brachten Frans en Bep van Bruna Gommans Nederweert een bezoek aan de kinderafdeling van SJG Weert. Ze schonken 30 exemplaren het het boekje ‘Mees Kees – Een pittig klasje‘ aan de kinderen van de Kinderafdeling SJG Weert.

Bruna Nederweert

Afgelopen vrijdag 2 februari startte de jaarlijkse campagne ‘Geef een boek cadeau’. Een anonieme donateur stelde dit jaar weer vele boeken beschikbaar om cadeau te geven aan ziekenhuizen door heel Nederland. Aan alle kinderen die op de kinderafdeling in het Weerter ziekenhuis liggen, worden 30 prachtig exemplaar van ‘Mees Kees – Een pittig klasje‘ geschonken door Bruna Gommans. ”Zo willen wij een glimlach op de gezichten van de kinderen en hun ouders toveren,” aldus Frans en Bep.

De boeken zijn natuurlijk ook te verkrijgen bij de Bruna Nederweert voor maar € 2,99. Bestel op tijd, want op = op.

Over Mees Kees – Een pittig klasje
Een ode aan de leerkracht! Wie wil er nu niet bij Meester Kees in de klas zitten? Zowel leerlingen als leerkrachten (en natuurlijk stagiairs) kunnen zich met dit grappige en hartverwarmende verhaal identificeren. Mees Kees heeft nog geen diploma, maar hij doet het nu al uit-ste-kend!

Ieder kind een boek!
Goede kinderboeken voor een kleine prijs, zodat ieder kind in Nederland opgroeit met een eigen boekenplank vol prachtige boeken; dat is het doel van Geef een (prenten)boek cadeau. Geef je als leerkracht het boek mee aan je leerlingen? Mees Kees – Een pittig klasje is een ideale titel voor kinderen in groep 5 en 6. Kom uit die kraan!! is heerlijk voor kinderen in groep 1, 2 en 3. Om samen te lezen, voor te lezen of om cadeau te geven. Bij de rapportuitreiking bijvoorbeeld, of als leesstimulering in de vakantie, of gewoon zomaar, omdat je leesplezier belangrijk vindt.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie