Skip to content

Vinyl Saturday bij Eindse Boys op zaterdag 24 februari

Redactie
19 februari 2024 | 15:00

Advertentie

Het wordt een te gekke avond op 24 februari, geen cd’s en geen sticks, nee alleen elpees en singeltjes worden er gedraaid. Bij Eindse Boys gaan ze terug in de tijd deze avond en dit met behulp van de oude vertrouwde platenspeler. Het volume zal zeker onder de 103 decibel gaan blijven. Deejays Robin van der Linden en Wil Bongers draaien deze avond.

Vinyl Saturday

Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom om deze gezellige avond mee te maken. Ook de jeugd kan even ruiken aan de tijd dat de CD en zeker de stick met muziek erop nog niet bestonden. Af en toe een piepje en een kraakje was normaal, maar de sfeer net als nu prima. Onder het motto “Veel plaatjes en weinig praatjes” zullen deejays Robin van der Linden en Wil Bongers de avond presenteren. Neem je eigen favoriete elpee of singeltje mee

Duik eens in je eigen, of de elpee en single collectie van je ouders, en neem je favoriete platen mee. Ze zullen tussen de keuzes van de DJ’s zeker gedraaid worden.

Kom op tijd, want we sluiten om 01.00 uur zoals dat vroeger gebruikelijk was. Breng je vrienden en vriendinnen mee naar deze avond terug in de tijd. Uiteraard is de kantine deze avond weer bemand door de vrijwilligers van Eindse Boys. Samen maken ze er een gezellige avond van.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie