Na 35 jaar met heel veel passie en plezier te hebben gewerkt in en aan Huupkens IJs hebben Wil en Gerty besloten om een nieuwe koers te varen. Vanaf 1 maart 2024 haalt Huupkens IJs, Oudste Beste IJssalon van Nederland, nieuwe kennis en enthousiasme in huis: Danitsja Muller, patissier van beroep, wordt mede-eigenaar van Huupkens IJs.
Huupkens IJs in Weert
Op woensdag 6 maart opent Huupkens IJs voor de 83ste keer haar deuren.
“Het is met immense trots dat we kunnen zeggen dat Huupkens IJs sinds 1941 een centrale rol speelt in de lokale gemeenschap“. Als de Oudste Beste IJssalon van Nederland heeft het zich gedurende 83 jaar bewezen als een icoon in Weert en ver daarbuiten. En met haar vele prijzen hoort bij de top van de ijsbranche. Huupkens IJs gelooft heel erg in de kracht van het versterken van expertise. Middels Danitsja, een gepassioneerde patissier, geeft Huupkens IJs hiermee verdere invulling en specialisatie.
Danitsja wil haar uitgebreide ervaring in dit vak nu zelfstandig gaan uitoefenen binnen Huupkens IJs. Om de Oudste Beste IJssalon van Nederland te mogen versterken en voortzetten is voor haar een grote eer, een droom die werkelijkheid wordt. Met de ambitie een koninklijke onderscheiding voor 100 jaar Huupkens IJs.
Wil en Gerty blijven actief betrokken bij Huupkens IJs. Wil Koppen en Antoine Bongers zullen blijven zorgen voor het ambachtelijke ijs, terwijl Danitsja geleidelijk aan het ijsvak zal leren middels het volgen van cursussen en steun van de expertise en jarenlange ervaring van ijsmeester Wil en gastvrouw Gerty. Het eerste jaar zal zij zich vooral focussen op het beheer van de ijssalon, waardoor gasten de kans krijgen om Danitsja te leren kennen.
“Wij zijn trots en dankbaar dat Danitsja ons mooie familiebedrijf is komen versterken. Samen zullen we ons inzetten om de continuïteit van Huupkens IJs te waarborgen. Wil en Gerty hebben er alle vertrouwen in dat Danitsja met haar energie en enthousiasme de kwaliteit én gastvrijheid die jullie van ons gewend zijn gaat voortzetten, samen met het team. Zij staat te popelen om te beginnen“, aldus Gerty.
Hou dit seizoen de sociale media in de gaten voor leuke acties om dit fantastische nieuws te vieren. “Graag zien we jullie bij de feestelijke opening op woensdag 6 maart!“
Er zijn nog geen reacties geplaatst