Skip to content

Fortuna Sittard – FC Den Bosch bij Eindse Boys

Redactie
23 februari 2024 | 9:00

Advertentie

Op dinsdag 27 februari speelt Fortuna Sittard om 13.00 uur tegen FC Den Bosch uit de Keuken Kampioen Divisie. Deze oefenwedstrijd wordt gepeeld op Sportpark op de Hooven bij Eindse Boys in Nederweert-Eind. De entree is gratis.

Eindse Boys

Fortuna Sittard
Net voor de belangrijke wedstrijd tegen Excelsior, speelt Fortuna Sittard een midweekse wedstrijd tegen FC Den Bosch. Onder leiding van trainer Danny Buijs, die onder de indruk is van de velden van Eindse Boys, zal Fortuna Sittard weer spelen in Nederweert-Eind.

FC Den Bosch
Het team van trainer Tomasz Kaczmarek maakt een minder goed seizoen door en staat in de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg komt maar zeer moeilijk tot scoren, speelde de laatste tijd vaak gelijk, maar werd zelden weggespeeld. Een interessant gegeven voor deze wedstrijd op Sportpark Op de Hooven.

De wedstrijd vindt plaats op dinsdag 27 februari op Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind, aanvang om 13.00 uur. De entree is gratis en uiteraard is de kantine geopend. Voor meer informatie, kijk op de website.

Foto Fortuna-Sittard

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie