Skip to content

Brandweervrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens jaarvergadering

Redactie
24 februari 2024 | 9:13

Advertentie

In de raadzaal vond vrijdagavond de jaarvergadering plaats van brandweerpost Nederweert. De brandweervrijwilligers werden door de burgemeester uitgenodigd om naar het gemeentehuis te komen.

Jubilarissen

Postcommandant Henk Stals blikte samen met de vrijwilligers terug op afgelopen jaar. De vrijwilligers zijn afgelopen jaar 193 keer uitgerukt. Bart Vlassak maakte een jaarcompilatie die tijdens de bijeenkomst werd getoond.

Nadat de diploma’s waren uitgedeeld, en diverse leden werden bevorderd, was het tijd om de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Henk Stals is 20 jaar lid van brandweer Nederweert, Bart Vlassak 12,5 jaar. Ook werd er even stilgestaan bij het vertrek van twee geliefde brandweercollega’s.

In de spotlights
Afgelopen weken mochten de vrijwilligers voor de camera verschijnen. Nederweert24 mocht voor de brandweerpost een mooie wervingscampagne maken. De vrijwilligers en het college van B&W kregen vrijdagavond een preview te zien. Binnenkort meer….

Advertentie

1 Reactie

  1. Proficiat aan de promovendi en jubilarissen, fijn team, zonder een goed functionerende brandweer is onze mooie gemeente een stuk onveiliger. Goed werk en dank voor de geweldige inzet!
    Erg fijn team!
    Frans Everaerts


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie