Skip to content

Scouting Nederweert doet weer mee aan NLdoet!

Redactie
29 februari 2024 | 16:00

Advertentie

Het is bijna zo ver. Het Oranje Fonds organiseert voor de 20e keer NLdoet. Ook Scouting Nederweert doet weer mee. Op zaterdag 16 maart gaan ze de wand van de kampvuurkuil opknappen aan de Bredeweg en is er een kleine-grote-klusjesdag op Steer.

Scouting Nederweert

Vrijwilligers gezocht!
NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden en samen bergen werk te verzetten. Zo hoopt Scouting Nederweert samen met vrijwilligers klussen aan te pakken waar ze normaal niet aan toe komen: “We zijn daar ontzettend blij mee, bovendien leren we zo allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom.

Scouting is leuk voor iedereen, ook voor handige klussers, dus wil jij je graag aanmelden om als vrijwilliger mee te helpen bij de scouting tijdens NLdoet, dat kan! Wil je helpen bij de kampvuurkuil, klik dan hier. Wil je helpen tijdens de klusdag bij de waterscouting, klik dan hier.

NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Het Oranje Fonds wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. De scouting vindt het belangrijk om er te zijn voor de maatschappij en om hun steentje bij te dragen. NLdoet is hier een mooie kans voor en daarom doen ze graag mee. “We leren onze jeugdleden op deze manier dat het goed is om iets te doen voor een ander. Dat draagt bij aan hun ontwikkeling.

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee kinderen en jongeren worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie