Skip to content

Sèbas is speler van de maand februari bij Jumping Giants

5 maart 2024 | 15:00

Sèbas is een jongen die altijd goed zijn best doet en zich voor de volle 110% inzet op de trainingen en tijdens de wedstrijden! Niemand kijkt er dan ook niet raar van op dat hij speler van de maand is geworden.

Jumping Giants

Sèbas is ooit begonnen met basketballen omdat het hem een super leuke sport leek. Daarnaast zat iemand die hij kent ook op basketbal, maar die is inmiddels gestopt. Sèbas gelukkig niet! Hij zit nu al in zijn tweede seizoen en is niet van het basketbalveld weg te slaan. Op de vraag; “Wat vind je het leukste tijdens de trainingen?“, antwoordt hij dan ook met: “Ik vind alles leuk!

Hij is het allerbeste in verdedigen en dit is ook goed te zien tijdens de trainingen en de wedstrijden. Hij drinkt het allerliefste cola zero na een wedstrijd om weer op krachten te komen. Op de belangrijke vraag; ‘Wie vind je de leukste trainer?’, houdt hij wijselijk zijn mond. Leon en Noud zullen nooit te weten komen wie nou stiekem Sèbas favoriete coach is. Wie weet is hij wel om te kopen met een blikje cola zero.

Als superkracht zou Sèbas het liefst willen teleporteren. Dit lijkt hem super cool! Hij wilde graag zelf nog wat toevoegen aan het einde van het interview, namelijk dat hij basketbal super leuk vindt! Sèbas heeft zijn sport wel gevonden!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie