Skip to content

Woonbegeleidingscentrum PSW Maaslandlaan opent de deuren voor ‘Werken bij PSW Café’

Redactie
8 maart 2024 | 13:00

Advertentie

Werken in de zorg is enorm dankbaar, leuk en gevarieerd werk en biedt meer mogelijkheden dan veel mensen denken. Om geïnteresseerden, ook zonder zorgachtergrond, kennis te laten maken met werken in de zorg, organiseert PSW op donderdag 4 april wederom een laagdrempelig inloopmoment.

PSW

In regio Weert heeft PSW verschillende woon- en dagbestedingslocaties. Deze liggen midden in de wijk en zijn bij vele mensen uit Weert bekend. Altijd al eens willen weten hoe het is om te werken op één van deze locaties? Vorig jaar openden de deuren van dagbestedingslocatie Creatief Centrum in Weert. Vanwege groot succes en vragen over werken op een van de woonlocaties verwelkomt PSW dit keer geïnteresseerden in Woonbegeleidingscentrum PSW Maaslandlaan. Hier wonen mensen met een verstandelijke of ernstige meervoudige beperking. Er zijn op deze locatie diverse mogelijkheden om te werken in geschoolde en ongeschoolde functies. Alvast benieuwd naar werken op deze locatie? Kijk dan deze video.

Werken bij PSW Café
Tijdens het inloopmoment, gericht op kennismaking met potentiële nieuwe medewerkers, is het mogelijk om sfeer te proeven om alles te weten te komen over werken in de zorg. Medewerkers en cliënten ontvangen je met koffie/thee en heerlijke zelfgebakken cake, leiden je rond op de locatie en beantwoorden als je vragen.

Informatie

  • Wanneer: 4 april 2024
  • Hoe laat: je kunt binnenlopen tussen 10.30-13.00 uur
  • Waar: Woonbegeleidingscentrum PSW Maaslandlaan, Maaslandlaan 65 in Weert
  • Aanmelden: aanmelden is niet verplicht, maar het is voor de medewerkers van PSW wel handig om te weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Aanmelden kan via deze link.
  • Meer informatie, kijk op de website.

Over PSW
PSW zet zich al ruim 65 jaar in voor kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking of ondersteuningsvraag zodat zij op hun eigen wijze hun leven kunnen inrichten. Dat doen ze middels begeleiding en ondersteuning bij dagbesteding, werk, onderwijs, vrije tijd én wonen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie