Skip to content

MEOS C2 ongeslagen kampioen

Redactie
9 maart 2024 | 18:12

Vandaag zijn de meiden in een direct duel tegen de nummer 2 kampioen geworden. In een bomvolle sporthal waar het publiek zich had uitgedost met toeters en klappers wisten ze Venlo te verslaan met 30-18.

Kampioen

Vol spanning startte de meiden aan de wedstrijd. De eerste 5 minuten ging het nog gelijk op maar daarna wisten ze zich los te maken. Ze gingen de rust in met 4 goals verschil. In de tweede helft was er niets meer te merken van de spanning en liepen ze steeds verder uit. Ze wisten veel ballen te onderscheppen en met een snelle tegenaanval te scoren. Lieke stond een dikke pot te keepen en hield de penalty’s eruit. Zo sloten ze onder een daverend applaus en getoeterd na 50 minuten spelen. De wedstrijd af met een winst van 30-18.

De meiden hebben het afgelopen seizoen een enorme groei laten zien in hun spel. Met het kampioenschap als met op de taart. Ze willen alle supporters bedanken voor de geweldige sfeer vanochtend. Gefeliciteerd: Tess, Bieke, Lieke, Saar, Lize, Breg, Sophie, Maud, Floor, Lynn en de coaches Susan en Ankie.