Skip to content

Minivoetbaltoernooi bij Merefeldia voor Alpe d’HuZes

Redactie
12 maart 2024 | 13:00

Advertentie

Op zondag 5 mei (Bevrijdingsdag) organiseert ‘Team Ber, Blood & Ves go Alpe d’HuZes’ een minitoernooi in samenwerking met voetbalvereniging Merefeldia op sportpark de Bengele.

Merefeldia

De lente staat eindelijk voor de deur dus dat betekent weer lekker veel buiten bewegen. Wat nou als je daarmee ook nog eens kan bijdragen aan een inzamelingsactie voor KWF Kankerbestrijding? Een strijd die helaas nog altijd lang niet even eerlijk is, maar door zoveel mogelijk geld op te halen weer een klein beetje eerlijker wordt gemaakt. Win-win dus!

Weet je dat een bal rond is en krijg je een team van 5 spelers/speelsters (4 veldspelers en een keeper) bij elkaar? Schrijf je dan snel in door een mailtje te sturen naar berbloodves@hotmail.com. Het inschrijfbedrag per team bedraagt €66,66. Voetbalniveau en gender is die dag even niet van belang, samen er een verbindende, betekenisvolle dag van maken staat voorop!

Naast het sportieve gedeelte op het veld is er ook nog genoeg anders te beleven. Er zal een BBQ aanwezig zijn voor de inwendige mens, een DJ zorgt voor de muzikale begeleiding, er is een luchtkussen aanwezig zodat de jongste jeugd zich ook amuseert en de lokale middenstand zorgt ervoor dat er leuke prijzen te winnen zijn aan het einde van de middag. Kortom, voldoende ingrediënten om actief of passief een steentje bij te kunnen dragen aan dit sportieve event. Wacht dus niet langer en schrijf je in als team! Na je aanmelding ontvang je verdere informatie over het toernooi.

Voor de liefhebbers van de betere alcoholische versnapering komt er zeer spoedig ook nog iets leuks aan. Neem dus snel een kijkje op de Facebook en Instagram van Team Ber, Blood & Ves om de acties in de gaten te houden!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie