Skip to content

Verhuizing Bibliocenter Nederweert

Redactie
24 maart 2024 | 9:00

Advertentie

Bibliocenter Nederweert gaat tijdelijk verhuizen naar het voormalige Kruidvat pand aan de Lambertushof. Tussen 2 en 6 april is Bibliocenter Nederweert daarom gesloten. Op 8 april is iedereen weer welkom aan de Lambertushof.

Verhuizing Bibliocenter Nederweert

De Pinnenhof en Bibliocenter Nederweert starten na de zomer met de sloop van het gemeenschapshuis en verbouwing van de bibliotheek. Daarmee wordt ruimte gemaakt voor een nieuw sociaal-cultureel centrum. Het nieuwe centrum wordt hét maatschappelijke en culturele hart van Nederweert. Dit past goed bij de visie van de nieuwe bibliotheek: van een huis voor boeken, naar een huis voor mensen.

Mini boekenmarkt
Niet alle boeken kunnen meeverhuizen, daarom is er nu (tot aan de sluiting op 2 april) een mini boekenmarkt waar boeken vanaf 50 cent gekocht kunnen worden. Kom gezellig even binnen en kies nog wat pareltjes.

De bibliotheek in nieuwe vorm zal eind 2025 weer openen aan de Kapelaniestraat. Vanaf 8 april is iedereen dus weer welkom op de tijdelijke Bibliocenter locatie: Lambertushof 34, 6031 EP Nederweert.

Kijk voor meer informatie en veel gestelde vragen op www.bibliocenter.nl.

Advertentie

1 Reactie

  1. In mijn jeugd was ik een vaste klant van de bibliotheek en was er vaak weekelijks en kan me nog goed de frustratie herinneren die ik voelde als ik mijn lievelingsboeken terug moest brengen want ja, het waren GELEENDE boeken.Er zijn boeken – vooral die van Time-Life – die ik misschien 10x geleend heb.Vanaf mijn 21ste had ik een vaste baan – dus een inkomen – en begon toen mijn bescheiden biblotheekje uit te bouwen, wat geholpen werd door de ontdekking dat boekenwinkels – vooral “Boekhandel Willems” in Weert en “De Sleghte” in Eindhoven – vaak boeken in de uitverkoop hadden waardoor ze voor een prikkie te koop waren.De teller staat nu op 4000+ boeken.Ik heb nu mijn eigen bibliotheek, maar het begin was de plaatselijke bibliotheek en hierbij mijn dank.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie