Skip to content

Nevobo Dames 1 kampioen

Redactie
25 maart 2024 | 9:16

Advertentie

VC Fortutas heeft er weer een kampioen bij! Nadat afgelopen week de Recreanten Dames 1 het kampioenschap in de wacht sleepte, is het afgelopen zaterdag 23 maart de Nevobo Dames 1 van VC Fortutas gelukt om ook hun kampioenschap in de wacht te slepen.

Nevobo Dames 1 kampioen

De dames van het door Nering Bögel gesponsorde team begon dit seizoen na een zomer beachvolleybal gemotiveerd aan het seizoen in de 2e Klasse L. Het werd echter geen makkelijk seizoen voor de dames uit Nederweert door een aantal blessures binnen het team. Dat weerhield de dames er niet van om hun ambitie om in de top 3 te eindigen bij te stellen. De top 3, dat was en bleef het doel voor volleybalsters. De meeste wedstrijden werden dit seizoen door de dames met 4-0 gewonnen. Daarbij is teamspirit en de hechte band binnen het team ook een belangrijke factor geweest om te blijven strijden.

Het werd uiteindelijk een spannende strijd boven in de competitie. Concurrent Tecona verloor geregeld wat sets, waar de dames uit Nederweert wel hun wedstrijden bleven winnen. Eerder op de dag lieten de dames van Tecona wederom een set liggen, waardoor de dames van Fortutas wisten dat ze bij een 0-4 uitzege op VC Hero uit Herten het kampioenschap definitief in de wacht konden slepen.

Een aantal leden van de club en ook familieleden van de volleybalsters uit Nederweert reisden afgelopen zaterdag af naar Herten om de dames aan te moedigen. Dat heeft z’n vruchten afgeworpen waardoor de dames de volle buit van 0-4 over de streep hebben getrokken en daarmee het kampioenschap definitief mee in de wacht hebben gesleept. Met nog een wedstrijd te spelen dit seizoen kunnen de dames zich  gaan opmaken voor een nieuw seizoen waarin zij uit zullen gaan komen in de 1e klasse.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie