Skip to content

Zonnebloem Nederweert viert Pasen met een brunch

Redactie
25 maart 2024 | 11:00

Advertentie

Voorzitter Mart Mennen opende een goedbezochte Paasbrunch met een welkom aan de gasten en vrijwilligers en las een toepasselijk gedicht voor.  De crew Bee-j-Bertje had wederom gezorgd voor een goedgevulde tafel. Er was voor elk wat wils. Op het einde van de brunch werden de Zonnebloemers nog extra verrast met een heerlijk ijstoetje.

Zonnebloem Nederweert

Vanaf 14.00 uur kwam de rasechte Brabantse Saskia Vos ons amuseren met mooie live gezongen liedjes en muziek. Eerst nam Saskia ons mee op vakantie door Nederland met het Limburgs Volkslied om vervolgens met ‘de rode en de gele tulpen uit Amsterdam‘ en ‘ik heb je voor het eerst ontmoet daarbij de waterkant‘ te eindigen in het ‘gezellige cafe aan de haven‘.

Na een korte pauze maakte Saskia en het complete gehele gezelschap een muzikale toer door Europa. Met ‘Viva España‘ en ‘Edelweiss‘ kwam bij menigeen de jeugdige sentimenten weer los. Met het altijd mooie ‘Ave Maria‘ sloot Saskia onder luid applaus van de aanwezigen het muzikale gedeelte af. Rond de klok van 16.30 uur sloot de voorzitter een zeer geslaagde middag af waarvan de gasten en vrijwilligers nog lang zullen nagenieten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie