Skip to content

Bram en Marjo van Toko Bharu in Weert gaan met pensioen

Redactie
29 maart 2024 | 14:36

Advertentie

Na 27 succesvolle jaren in bedrijf te zijn geweest, hebben Bram en Marjo van Toko Bharu besloten om met pensioen te gaan. De gezondheid en leeftijd van beide ondernemers, nu 70 jaar oud, hebben hen doen besluiten om het stokje over te dragen aan een nieuwe eigenaar.

Toko Bharu

Toko Bharu, een bekend begrip in Weert en ver daarbuiten, staat nu te koop onder zeer aantrekkelijke voorwaarden. De winkel verkeert in uitstekende staat en genereert een solide omzet. De nieuwe eigenaar zal niet alleen de sleutels van de zaak ontvangen, maar ook toegang krijgen tot alle authentieke recepten die de basis vormen van de heerlijke gerechten die de Toko te bieden heeft. Bovendien zijn Bram en Marjo bereid om gedurende enkele weken na de overdracht bij te springen, indien nodig.

Met een uitgebreide klantenkring, niet alleen lokaal maar door heel Nederland, biedt Toko Bharu een uitstekende kans voor een ondernemer die graag een bloeiend bedrijf wil voortzetten. Gelegen op een toplocatie in de Muntpassage – Beekstraat, trekt de Toko dagelijks veel passanten aan, waardoor het potentieel voor verdere groei en ontwikkeling aanzienlijk is. Bovendien biedt de locatie mogelijkheden voor alternatieve invullingen.

Interessen
Voor geïnteresseerden die graag meer willen weten over deze unieke kans en de mogelijkheden van Toko Bharu, nodigt Saelmans Bedrijfsmakelaardij je uit om contact op te nemen met Dolf Geleijns, die Bram en Marjo hierbij wil ondersteunen en de uitdaging voor een nieuwe Toko kan begeleiden naar een match.

Advertentie

1 Reactie

  1. Heel veel goede jaren toegewenst !
    Jullie indische maaltijden zijn onovertroffen.
    Hoop zo dat de nieuwe eigenaar er diezelfde kennis en
    Liefde erin zal steken als jullie dat hebben gedaan.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie