Skip to content

St.Sebastianus Laar organiseert Schuttersfeest en Wiesenfest

Redactie
31 maart 2024 | 14:00

Advertentie

Op zondag 26 mei organiseert schutterij St.Sebastianus het eerste schuttersfeest van dit seizoen van de bond Eendracht Maakt Macht.

St. Sebastianus Laar

De festiviteiten beginnen al op vrijdag 24 mei. Dan wordt een groot Wiesenfest in Tiroler stijl georganiseerd. Wiese is het Beiers woord voor weide of weiland. De schutterij heeft een 3 ha groot weiland ter beschikking aan de Rakerstraat nummer 22, dus toepasselijker kan de naam niet zijn!

De muziek wordt verzorgd door Das Tirol Team. Das Tirol Team is de ultieme polkaband die elke gelegenheid laat knallen! Met strakke blazers, een vette tuba en beats die je hart sneller doen kloppen, brengen zij een onweerstaanbare energie naar elk podium. Deze 9-koppige live band in Tiroler stijl, tovert wereldhits om tot opzwepende polka’s met een verassende twist die je niet wilt missen!

Stop de muziekstijlen Pop, Polka en Oberkrainer in een blender, dan krijg je Das Tirol Team! Een unieke en eigentijdse stijl van muziek. Geen muziekbanden die meelopen, maar échte muzikanten op échte instrumenten samen met twee getalenteerde zangeressen met een dijk van een stem! De muzikanten en zangeressen zorgen voor een ongekend feestgevoel door jouw favoriete nummers op geheel eigen wijze ten gehore te brengen.

De feesttent is voor deze avond in stijl aangepast en ook de drankjes worden op een Tiroler wijze geserveerd. De entree voor deze avond is €10,00 in de voorverkoop. Tickets zijn te bestellen via de website. Op de dag zelf betaal je €15,00. Kom je in Tiroler outfit, dan krijg je een consumptie gratis. De tent is open vanaf 19:00 uur. Zorg dat je op tijd tickets besteld want vol is vol! Het feest vindt plaats op de Rakerstraat 22 in Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie