Skip to content

Maak kennis met het sport- en cultuuraanbod in Nederweert

Redactie
5 april 2024 | 12:17

Advertentie

Na het succes van afgelopen schooljaar kunnen kinderen van april tot en met juni weer kennismaken met verenigingen in de gemeente Nederweert. Nieuw is dat de kinderen naast de sportverenigingen, ook kennis kunnen maken met de cultuurverenigingen. Hierdoor kunnen de kinderen hun talenten en voorkeuren ontdekken en daarmee gemakkelijker aansluiting vinden bij het juiste aanbod. Bewezen is dat lid zijn van een vereniging positief bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.

Sport- en cultuuraanbod in Nederweert

Aftrap
Op dinsdag 2 april verrichtte Wethouder Carla Dieteren de aftrap op Basisschool de Bongerd. De kinderen luisterden aandachtig naar haar verhaal en keken vol bewondering naar mascotte Ben Bizzie, het beweegmaatje voor alle kinderen in de gemeente Nederweert.

Doe mee!

Kinderen kunnen, buiten schooltijd, deelnemen aan de reguliere trainingen bij verschillende verenigingen. Alle kinderen ontvangen dan ook op school een flyer met hierop het aanbod na schooltijd. Is jouw kind opzoek naar een (nieuwe) sport of culturele activiteit die bij hem of haar past? Of vind jouw kind het leuk om eens iets anders te ontdekken? Kom langs bij de verenigingen die in de flyer genoemd zijn en doe gezellig mee!

Aanbod
Nieuwsgierig naar het aanbod? In deze PDF zien jullie de flyer voor de sport- en cultuurkennismaking in de periode van april t/m juni. In 2024 presenteert een groot aantal verenigingen hun aanbod. Dit gebeurt in drie periodes verdeeld over het jaar. Wil je als vereniging of activiteit aansluiten bij het aanbod in de volgende periode? Stuur dan een e-mail naar roygielen@negen.nl.

Ondersteuning
In steeds meer gezinnen is het financieel niet altijd haalbaar om de kinderen mee te laten doen aan buitenschoolse sport en cultuur. Deze gezinnen kunnen (afhankelijk van hun inkomen) mogelijk ondersteuning krijgen van Stichting Leergeld Weert. Voor meer informatie kijk op de volgende website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie