Skip to content

Vrouwen ST Eindse Boys/Merefeldia presteren prima

Redactie
5 april 2024 | 9:00

Advertentie

De beiden vrouwenteams van ST Eindse Boys/Merefeldia zijn bezig aan een sterk einde van het seizoen. Vrouwen 1 is door naar de halve finale van de beker en vrouwen 2 is nog in de race voor het kampioenschap. Wat ST Eindse Boys/Merefeldia vrouwen 2 betreft, mogen alle supporters zondag 7 april naar Bruheze afreizen. Dan staat om 11.00 uur de topper op het programma tegen de nummer twee Bruheze VR1.

Eindse Boys en Merefeldia

Vrouwen 2
Vrouwen 2 draaien een geweldig seizoen en zijn tot nu toe ongeslagen in een klasse met diverse eerste teams. Bruheze 1 staat tweede op 7 punten, maar met een wedstrijd minder gespeeld. Een belangrijke wedstrijd dus, bij een overwinning ziet het er heel goed uit voor vrouwen 2! Op zaterdagavond 30 maart speelde vrouwen 1 de kwarfinale van de beker tegen SVO MDOC VR1 in Lomm. Binnen 5 minuten was de stand 0-1! De tegenstander scoorde tegen en kwam uiteindelijk zelfs op voorsprong. Het ST Eindse Boys/Merefeldia team zette een tandje bij en kwam terug tot 2-2. Hierna scoorde het team een paar prachtige doelpunten. Toch bleef het spannend tot laat in de wedstrijd. Na ruim 90 minuten stond de teller op 3-5. Op naar de halve finale!

Vrouwen 1
Een puike prestatie van de twee vrouwenteams die onder prima omstandigheden kunnen trainen en daardoor goed presteren. Presteren naar vermogen en daar samen plezier aan beleven, dat is waar de goed georganiseerde vrouwentak van Eindse Boys voor staat. Ze zijn een onderdeel van de meer dan 100 leden tellende vrouwentak van Eindse Boys. Maar liefst 3 meidenteams, 2 vrouwenteams en een veterinnenteam komen voor Eindse Boys in actie, dit in samenwerking met Merefeldia.

Het moge duidelijk zijn dat de vrouwen en meiden binnen Eindse Boys een belangrijk onderdeel van de vereniging zijn waar ze trots op zijn. Om dit optimaal te laten functioneren, ook naar de toekomst toe, is extra steun hard nodig. Zowel op het veld, in de vorm van trainer/leider/grensrechter, als ook achter de schermen kunnen we nog extra handen gebruiken. Naast de vacature voor hoofdtrainer, assistent trainer/coach en grensrechter, zijn ze ook op zoek naar een bestuurslid VTZ vrouwen en naar commissieleden VTZ vrouwen. Maar ook een aanvulling van de verenigingsscheidsrechters is zeer gewenst, want zonder scheids geen wedstrijd!

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van deze bloeiende tak van Eindse Boys? Neem dan contact op met bestuurslid VTZ vrouwenvoetbal Eindse Boys Kelsey Stals, voetbalzakendames@eindseboys.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie