Skip to content

Aantal openbare toiletten in Nederweert neemt toe

Redactie
7 april 2024 | 9:00

Advertentie

Het is je ongetwijfeld al eens overkomen. Je bent op enige afstand van thuis en hebt hoge nood. Dan is het geruststellend om te weten dat je via de gratis HogeNood-app een openbaar toilet kunt vinden. Hierin staan bijvoorbeeld al de toiletten in het gemeentehuis of sportcentrum. Maar ook steeds meer Nederweerter ondernemers stellen hun toilet beschikbaar via de app.

Hoge Nood

Sympathieke motie
Iedereen heeft weleens hoge nood. Maar voor bijna drie miljoen Nederlanders is snel toegang tot een toilet noodzakelijk vanwege een medische aandoening. De gemeenteraad van Nederweert stemde in maart 2019 unaniem in met de sympathieke motie om werk te maken van openbare toiletten. Daarna zijn de gemeentelijke gebouwen aangemeld en proberen ze ondernemers te enthousiasmeren hetzelfde te doen.

Gastvrijheid
Er zijn veel mensen die de deur niet uit durven, uit angst om geen toilet te vinden. Door een toename van het aantal openbare toiletten zorgt de gemeente ervoor dat iedereen zonder stress langere tijd in onze gemeente kan verblijven. Door middel van deelname aan de HogeNood-app voeren ze de gastvrijheid door tot aan de toiletvoorzieningen in onze gemeente.

Aansluiten bij initiatief
Je kunt je als ondernemer op elk gewenst moment registreren via hogenood.nl. Jouw toilet is dan zichtbaar voor mensen die gebruikmaken van de HogeNood-app. Vanuit de gastvrije gedachte dankt de gemeente iedereen hartelijk voor ieders deelname.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie