Skip to content

BuitenVolleybaltoernooi georganiseerd door Van Hoorn Carbide VC Weert

Redactie
8 april 2024 | 13:00

Advertentie

De zomer nadert en dat betekent maar één ding voor de sportliefhebbers in Weert en omstreken: het jaarlijkse ‘BuitenVolleybaltoernooi’ georganiseerd door Van Hoorn Carbide VC Weert staat weer voor de deur! Op 1 juni 2024 wordt het sportpark St. Louis aan de Limburglaan 116 in Weert omgetoverd tot een bruisende arena van sportiviteit en gezelligheid.

BuitenVolleybaltoernooi Weert

Of je nu een doorgewinterde volleybalspeler bent, een enthousiaste beginner, of gewoon zin hebt in een dagje vol plezier en vertier, iedereen is welkom om deel te nemen aan dit fantastische evenement. Het toernooi staat open voor teams van alle leeftijden en niveaus, van senioren tot jeugdteams, van divisiespelers tot recreanten. Ook als je geen team hebt, maar wel zin hebt om mee te doen, ben je van harte welkom! Schrijf je individueel in en ze vinden een team voor je.

Silent Disco
Maar dat is nog niet alles wat het BuitenVolleybaltoernooi te bieden heeft. Dit jaar introduceren ze iets nieuws: op vrijdagavond 31 mei trappen ze af met een ‘Silent Disco’, waarmee ze het feestelijk weekend alvast inluiden.

Quiz
Het belooft een dag vol sportiviteit te worden, waarbij je niet alleen kunt genieten van geweldige volleybalwedstrijden, maar ook van een flinke dosis plezier, lachen en natuurlijk een verfrissend drankje. En voor de liefhebbers van trivia en gezelligheid is er ‘s avonds de traditionele quiz, die dit jaar weer plaatsvindt op het terrein zelf.

Inschrijven
Wil jij deel uitmaken van deze geweldige dag? Schrijf je dan snel in via het aanmeldformulier op de website. En voor meer informatie en updates, vergeet niet de website te bezoeken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie