Skip to content

Genieten bij Totalbody van FIT+ in Nederweert en Ospel

Redactie
8 april 2024 | 17:00

Advertentie

FIT+ voor Senioren: Beweeg met Plezier en Blijf Vitaal!

Als de jaren voorbijgaan, wordt fitheid niet meer als vanzelfsprekend beschouwd. Daarom is het van essentieel belang om actief te blijven. Bij Totalbody moedigen ze ouderen dan ook aan om fit te worden én te blijven. De FIT+ groepslessen zijn speciaal ontworpen met de oudere sporter in gedachten, waarbij ze intensief bewegen zonder de nodige aanpassingen uit het oog te verliezen. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt, bij Totalbody vind je oefeningen op verschillende niveaus, zodat je altijd kunt deelnemen en het beste uit jezelf kunt halen. De FIT+ groepslessen verminderen pijn en stijfheid, verbeteren je algehele conditie en balans, en geven je de energie om volop van het leven te genieten!

FIT+ in Nederweert en Ospel

Begeleiding
Vanaf 1 mei, bij Totalbody, kun je rekenen op persoonlijke en professionele begeleiding. “Onze ervaren trainers bieden gevarieerde oefeningen aan, aangepast aan elk niveau, en zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier traint om blessures te voorkomen en jouw prestaties te maximaliseren“, aldus Chantal Engbersen.

Ontdek de vele voordelen van de FIT+ groepslessen voor je algehele fitheid: verbeter je conditie, versterk je spieren, verbrand vet, vergroot je lenigheid en voel je vitaal! Naast de fysieke voordelen staat bij Totalbody ook plezier voorop. “In onze gezellige en ontspannen lessen ontmoet je leeftijdsgenoten uit de buurt. Na afloop van de les is er tijd voor een kop koffie, waarbij vriendschappen ontstaan en leden ook buiten Totalbody samen activiteiten ondernemen“.

Doe mee met FIT+ en ontdek een nieuwe wereld van beweging, gezelligheid en vitaliteit!
Team Totalbody

Wanneer: alle woensdagen
Tijd: 11:30 – 12:30 uur
Locatie: Ketelaarsweg 4 Ospel

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Chantal Engbersen. Je kunt bellen naar 06 24 74 04 86 of stuur een e-mail naar info@totalbody-sport.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie